Silver Cross Yhdistelmävaunut, Mulberry +  Petite Chérie Hoitolaukku 2 in 1, Black
Silver Cross Yhdistelmävaunut, Mulberry +  Petite Chérie Hoitolaukku 2 in 1, Black

Silver Cross

Silver Cross Yhdistelmävaunut, Mulberry + Petite Chérie Hoitolaukku 2 in 1, Black

Trustpilot
4 JÄLJELLÄ
4 JÄLJELLÄ
599,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Silver Cross Sleepover -yhdistelmävaunuissa yhdistyvät klassisen tyylikäs muotoilu sekä modernien lastenvaunujen ylellinen toiminnallisuus! Käyttömukavuus onkin näiden yhdistelmävaunujen suunnittelussa etusijalla.

Vaunukoppa on tilava ja hyvin pehmustettu, ja siinä on hengittävä patja. Näiden ominaisuuksien ansiosta lapsi matkustaa rattaissa miellyttävästi. Vaunukoppa muuntuu näppärästi istuinosaksi, jolloin vaunuja voi käyttää lastenrattaina.

Vaunut ovat ketterät ja kevyet ohjailla, ja lapsen matkustussuunnan voi valita itse vapaasti. Vaunuissa on suuret ilmapyörät sekä tavarakori, johon mahtuu mukaan kaikki matkassa tarvittava.

Petite Chérie Hoitolaukku 2 in 1 on hyvännäköinen ja käytännöllinen hoitolaukku, joka on suunniteltu Ruotsissa. Laukku on tilava ja siinä on kolme eri taskua, jotka auttavat pitämään vaipat, avaimet, kännykän ja muut tavarat järjestyksessä. Laukkuun sisältyy myös irrotettava pieni sisälaukku, joka organisoi kätevästi laukun sisältöä. Laukussa on vetoketju ja myös yksi sisätaskuista suljetaan vetoketjulla, mikä pitää tavarat turvassa.

Hoitolaukun olkaremmi on pehmeä ja säädettävä ja laukun mukana tulee lastenvaunuremmit, jotka kiinnitetään helposti lastenvaunuihin hakasten avulla. Laukku sopii yhtä hyvin trendikkääksi everyday bagiksi, jos olet liikkeellä ilman lapsia ja vaunuja. Pientä laukkua voi käyttää myös käsilaukkuna ja se on erinomainen arvotavaroiden säilyttämiseen!

- Useita hyödyllisiä taskuja.
- Erillinen hoitoalusta.
- Irrotettavat lastenvaunukoukut.
- Säädettävä olkaremmi.
- Kultaisia yksityiskohtia.

Katso tuotteiden tarkemmat ominaisuudet yksittäisten tuotteiden kohdalta.

Artikkelinro. 902058

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot