Mountain Buggy Urban Jungle Yhdistelmävaunut, Black
Mountain Buggy Urban Jungle Yhdistelmävaunut, Black
Mountain Buggy Urban Jungle Yhdistelmävaunut, Black

Mountain Buggy

Mountain Buggy Urban Jungle Yhdistelmävaunut, Black

Trustpilot
Loppu varastosta
Loppu varastosta
718,40 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Mountain Buggy Urban Jungle -yhdistelmävaunut sopivat kaikenlaisiin maastoihin – niin suurkaupunkiin kuin luontoon! Kevyet Urban Jungle -vaunut voidaan kätevästi taittaa kokoon ainoastaan yhdellä kädellä ja sen jälkeen nostaa helposti autoon tai bussiin. Helpon kokoontaittomekanismin ansiosta vaunut kulkevat helposti reissuissa mukana. Lastenvaunuja voidaan myös säilyttää pystysuunnassa, mikä mahdollistaa niiden kätevän kuljettamisen julkisissa kulkuneuvoissa.

Urban Jungle -vaunujen ilmapyörissä on pehmeä jousitus, minkä ansiosta kyyti on tasaista ja mukavaa sekä lapsellesi että vaunujen työntäjälle. Yhdistelmävaunuissa on kääntyvä etupyörä, joka ansiosta vaunuja on helppo ohjata eri maastoissa. Urban Jungle -lastenvaunujen työntöaisassa on käsijarrut. Kevyet yhdistelmävaunut liukuvat kevyesti jalkakäytävillä, minkä ansiosta ne ovat erinomaiset vaunut kaupunkiajoon.

Urban Jungle -lastenvaunuja voidaan käyttää sellaisenaan puolivuotiaasta noin viiteen ikävuoteen saakka. Mikäli haluat käyttää vaunuja lapsen syntymästä saakka, voit käyttää vaunuja turvakaukalon tai mukanatulevan vaunukopan kanssa yhdistelmävaunujen tavoin. Vaunukopan mukana tulee hengittävä patja sekä säädettävä kuomu. Tämän lisäksi vaunukopan pakkaukseen kuuluu myös talvipäällinen, jotta lapsesi pysyisi lämpimänä vaunukopassa kylmemmilläkin säillä. Vaunukoppa voidaan helposti muuntaa istuimeksi, joka voidaan kääntää siten, että lapsi istuu vaunuissa kasvot kohti vaunujen työntäjää.

Lastenvaunujen istuinosa voidaan laskea useaan eri asentoon, mukaan lukien täyden lepoasennon. Istuinosassa on myös viisipistevaljaat, jotka pitävät lapsesi turvallisesti istuimessa matkojen ajan. Vaunujen turvakaari on helppo kiinnittää ja ottaa pois. Tämän ansiosta lapsesi pääsee helposti kipuamaan pois vaunuista. Lastenvaunujen jalkatuki voidaan säätää lapsen pituuden mukaan. Mountain Buggyn Urban Jungle -lastenvaunuissa on säädettävä kuomu, jossa on magneettikiinnitys. Vaunujen istuinosan alla on myös verkolla suojattu tavarakori, jossa voit säilyttää 10 kilon painosta tavaroita.

Tyyppi:Yhdistelmävaunut
Paino:11,2 kg
Mitat kokoontaitettuna (ilman pyöriä): -
Mitat kokoontaitettuna:90 x 63 x 33 cm
Mitat avattuna:102,5 x 63 x 86–117,5 cm
Istuin- ja selkäosa:Istuin 33 x 20 cm, Selkänoja 52 cm
Käännettävä istuin:Ei
Täysi lepoasento:Kyllä
Ikäsuositus:6 kuukautta – 5 vuotta
Maksimikuormitus:25 kg + 10 kg tavarakori
Pyörät:Ilmapyörät
Etupyörä:Kääntyvä (lukittava).
Pyörien määrä:3
Säädettävä työntöaisa:Kyllä
Mukanatulevat lisätarvikkeet:Mukinpidike
Yhteensopivat lisätarvikkeet:Sadesuoja
Travel System:Kyllä
Takuu:1 vuosi
Irrotettava kangas: -
Pesuohje:Pyyhi kostealla liinalla

Artikkelinro. 903029

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot