Cybex

Cybex Talos 2in1 + Aton 5 Turvakaukalo, Grey

Ilmaiset toimituskulut
10 JÄLJELLÄ
10 JÄLJELLÄ
569,70 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Cybex Talos S 2-in-1-rattaat ovat toiminalliset ja yksinkertaisesti säädettävät lastenrattaat, jotka ovat samanaikaisesti elegantit ja miellyttävät. Rattaita voi käyttää heti lapsen syntymästä lähtien, sillä istuinosasta saa yksinkertaisesti muunnettua vaunukopan. Voit muokata rattaita perheesi tarpeiden mukaan.

Suuret, puhkeamattomat renkaat hyvällä jousituksella tekevät matkanteosta pehmeää ja miellyttävää epätasaisillakin alustoilla. Talos S 2-in-1 kuuluu Cybexin suosittuun Gold-sarjaan.

Rattaiden rungossa on säädettävä työntöaisa, jonka ansiosta siitä saa sopivan eri pituisille kuljettajille. Hyvä jousitus ja kestävät maastorenkaat tekevät matkanteosta mukavaa niin lapselle kuin sinullekin.


Cybex Aton 5 on palkitun Aton 2 -turvakaukalon seuraaja, joka tuo suosittuun Aton-sarjaan entistäkin enemmän käteviä toimintoja tehden Cybex Aton -sarjasta paremman ja turvallisemman kuin koskaan aikaisemmin! Turvakaukalossa on korkeussuunnassa kahdeksaan eri asentoon säädettävä niskatuki. Y-valjaat asettuvat automaattisesti oikeaan kohtaan niskatuen korkeuteen nähden, jotta lapsesi matkustaa turvallisesti. Istuimessa on sisäänrakennettu korkeuden säätö ja se voidaan asettaa niin, että lapsi matkustaa mahdollisimman vaaka-asennossa tukehtumisen ja epämukavan istuma-asennon välttämiseksi.

Turvakaukalon kehittynyt L.S.P.-sivutörmäyssuoja (Linear Side Protection) taitetaan auki ovenpuoleiselta sivulta, jolloin se suojaa sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä törmäysenergiaa itseensä keräävällä rungon kanssa lapsesi turvallisuus on taattu. Turvakaukalon asentaminen autoon tapahtuu yksinkertaisesti telakan avulla (myydään erikseen).

- Istuimesta saa muunnettua vaunukopan
- Käännettävä istuin
- Jousitus kaikissa renkaissa
- Säädettävä selkänoja
- Rattaat taittuvat kokoon yhdellä kädellä
- Maastorenkaat
- Tilava tavarakori
- Säädettävä jalkatuki
- Suuri kuomu
- Turvakaukaloadapterit

Klikkaa yksittäisistä tuotteista saadaksesi lisätietoa!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro.  906294

Asiakkaiden kuvat