Petite Chérie

Petite Chérie Excellence 2 Sisarusvaunut Sis. Axkid Modukid Turvakaukalo, Grey Melange

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
823,60 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Petite Chérien tyylikkäät ja monipuoliset Excellence-yhdistelmävaunut kasvavat lapsesi mukana ja sopivat käyttöön pitkäksi aikaa. Istuin on käännettävä ja sen voi vaihtaa vaunukoppaan, jonka ansiosta lastenvaunuja voi käyttää heti syntymästä lähtien. Voit tarpeen tullessa lisätä vaunuihin sisarusistuimen tai toisen vaunukopan, jolloin Excellence 2 muuntautuu kätevästi sisarusvaunuiksi.

Rattaiden runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja niiden suuret ilmarenkaat sopivat kaikenlaisiin maastoihin. Istuimessa on viisipistevaljaat ja suuri kuomu, jossa on lisäaurinkosuoja. Jalkatuki ja selkänoja taittuvat ja turvakaaren voi irrottaa.

- Lapsen maksimipaino: 15 kg per istuin + 5 kg tavarakori
- Useita eri malleja. Sovella kasvavalle perheelle sopivaksi!
- Suuret ilmarenkaat.
- Säädettävä jalkatuki ja selkänoja

Turvaistuinadapterit sopivat Excellence 1 ja Excellence 2-vaunuihin, käytä adaptereita Maxi-Cosi-turvakaukalon asennukseen.

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas
Axkid Modukid -turvakaukalo on erinomainen matkustusratkaisu, joka tarjoaa lapselle maksimaalisen turvallisuuden ja käyttömukavuuden ilmankiertojärjestelmänsä, irrotettavien pehmusteidensa sekä säädettävien kolmipistevaljaidensa avulla.

Modukid-turvakaukalo soveltuu käytettäväksi vastasyntyneestä 13-kiloiseksi asti. Se on yksi näppärimmistä markkinoilla olevista i-Size-turvakaukaloista nopean ja yksinkertaisen kaksivaiheisen asennuksensa ansiosta. ISOFIX-kiinnikkeissä on väri-indikaattorit ja tukijalassa on varoitussignaali, mikä auttaa varmistamaan onnistuneen asennuksen.

- Hyväksytty i-Size- ja UN R129 -standardien mukaisesti.
- Niskatuki, joka tarjoaa ensiluokkaisen turvallisuuden.
- Turvakaukalon mukana tulee kolme erilaista ja irrotettavaa pehmustetta.
- Axkid Side Impact Protection -sivutörmäyssuoja.
- Kolmeen asentoon säädettävät kolmipistevaljaat, jotka kasvavat lapsen mukana.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 906607

Asiakkaiden kuvat