Mountain Buggy

Mountain Buggy Terrain Lastenrattaat, Solus

Trustpilot
Ilmaiset toimituskulut Hyvät ensivaunut
3 JÄLJELLÄ
3 JÄLJELLÄ
839,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Mountain Buggy Terrain -lastenrattaat ovat nappivalinta aktiiviselle perheelle. Nimensä mukaisesti rattaat soveltuvat erinomaisesti maastoon sekä erityisesti erilaisissa maastoissa juoksemiseen. Terrain-lastenrattaat taittuvat näppärästi kokoon ainoastaan yhdellä kädellä ja kokoontaitettuja rattaita voidaan säilyttää pystyasennossa, minkä ansiosta ne on helppo ottaa mukaan autoon tai bussiin.

Terrain-rattaiden ilmapyörissä on pehmeä jousitus, mikä tekee matkasta miellyttävän niin kyydissä istuvalle lapselle kuin rattaiden työntäjällekin. Rattaissa on kääntyvä etupyörä, jonka ansiosta rattaita on helppo ohjata epävakaimmissakin maastoissa. Terrain-rattaiden työntöaisassa on myös käytännölliset käsijarrut. Kevyet rattaat liikkuvat sulavasti jalkakäytävien reunakivetysten yli, mikä tekee rattaista erinomaiset myös kaupungissa liikkumiseen.

Rattaiden selkänoja voidaan laskea useaan eri asentoon sekä täyteen lepoasentoon. Istuimessa on viisipistevaljaat, jotka varmistavat, että lapsesi istuu turvallisesti rattaissa. Lastenrattaiden turvakaaren saa helposti paikoilleen ja pois, minkä ansiosta lapsesi pystyy helposti kiipeämään rattaisiin tai pois rattaista. Terrain-rattaiden jalkatuen saa säädettyä sopivaksi lapsellesi. Rattaissa on säädettävä kuomu, jossa on käytännöllisiä säilytystaskuja sekä magneetilla suljettava kurkistusluukku. Rattaiden istuimen alla on tilava kannellinen tavarakori, jossa voi säilyttää 10 kilon painosta tavaroita.

Mountain Buggy Terrain -lastenrattaita voidaan käyttää puolivuotiaasta noin viiteen ikävuoteen saakka. Mikäli haluat käyttää rattaita jo lapsesi syntymästä lähtien, voit ostaa rattaisiin erikseen vaunukopan tai turvakaukalon ja siten käyttää rattaita yhdistelmärattaina.

16-tuumaisten takarenkaiden lisäksi pakkaukseen sisältyy kaksi 12-tuumaista takapyörää kaupunkiajoon.

Tyyppi:Lastenrattaat
Paino:12,9 kg
Mitat kokoontaitettuna (ilman pyöriä): -
Mitat kokoontaitettuin:93 x 63 x 39 cm
Mitat avattuna:99 x 63 x 92,5–123,5 cm
Istuin- ja selkäosa:Istuin: 34 x 20 cm, selkänoja: 52 cm
Käänettävä istuin:Ei
Täysi lepoasento:Kyllä
Ikäsuositus:6 kuukautta – 5 vuotta
Maksimikuormitus:25 kg + 10 kg tavarakori
Pyörät:Ilmapyörät
Etupyörä: Kääntyvä (lukittuva)
Pyörien määrä:3
Säädettävä työntöaisa:Kyllä
Mukanatulevat lisätarvikkeet:2 kpl pullonpidikkeitä
Yhteensopivat lisätarvikkeet:Sadesuoja
Travel System:Kyllä
Takuu:1 vuosi
Irrotettava päällinen: -
Pesuohje:Pyyhi kostealla rätillä

Artikkelinro. 699205

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot