Beemoo

Beemoo Pro Multi Kaksostenvaunut sis. Vaunukoppa & Axkid Modukid, Cilantro Green

AlekoodiIlmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
879,50 €
Valvo tuotetta

FI_CMS_varumärke_produktvyn.png

  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Käytä alekoodi BEEMOO15 kassalla saadaksesi 15% alennusta tästä tuotteesta. *Katso tarkat tarjousehdot täältä.

Tuotekuvaus

Beemoon tyylikkäät ja käytännölliset Pro Multi -kaksostenvaunut ovat osa Beemoon Pro-mallistoa. Niissä on kevyt alumiinirunko, joka taittuu helposti kokoon nostamalla sen keskiosasta. Muokkaa vaunuista perheellesi sopivat – Beemoo Pro Multi kasvaa yhdessä lapsiperheen kanssa!

Ergonomiset rattaat on varustettu kahdella käännettävällä istuinosalla, joissa on kallistettavat selkänojat ja säädettävät jalkatuet. Jalkatuet on verhoiltu likaa hylkivällä kankaalla, jotta lasten kuraiset kengät eivät sotke niitä. Tekonahalla päällystetyt turvakaaret voidaan avata lapsen asettamisen ja pois nostamisen ajaksi tai tarvittaessa irrottaa kokonaan. Pidennettävissä kuomuissa on ilmanvaihtoa parantavat ikkunat.

Miellyttävällä patjalla ja erityisen pehmeällä verhoilulla varustetut vaunukopat takaavat mukavat kyydit vauvoillesi. Vaunukoppien jalkopäädyssä on ilmanvaihtoaukot, jotka parantavat ilman kiertämistä lämpiminä päivinä.

Rattaiden säädettävä teleskooppityöntöaisa on päällystetty tekonahalla. Rattaissa on lisäksi jalkajarru ja tilava tavarakori. Rattaissa on neljä puhkeamatonta EVA-rengasta. Kääntyvät etupyörät voi halutessaan myös lukita kulkemaan suoraan.

Pakkauksen mukana tulee myös kaksi Axkid Modukid Infant turvakaukaloa. Turvakaukalo on täydellinen kuljetusratkaisu perheelle, joka arvostaa korkeatasoista turvallisuutta ja mukavuutta. Modukid Infantissa on sisäänrakennettu ilmastointijärjestelmä, irrotettavat pehmusteet ja säädettävät kolmipistevaljaat. Turvakaukalo sopii lapsille syntymästä 13-kiloiseksi asti. Sen kätevä kaksivaiheinen asennus tekee siitä markkinoiden käytännöllisimmän i-Size-turvakaukalon. Turvakaukalossa on väri-indikaattorit, jotka varmistavat sen oikean asennuksen.

- Pitkä käyttöaika, maksimipaino 22 kg
- Avattuna, K101–109 x L60 x P92–101 cm
- Taitettuna, K29 x L60 x P93 cm
- Käännettävä istuin
- Viisipistevaljaat
- Taittuva selkänoja
- Säädettävä jalkatuki
- Hyvä ilmanvaihto
- Suuri kuomu
- Tilava tavarakori, maksimikuormitus 4,5 kg
- Adapterit sisältyvät pakkaukseen

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 906849

Asiakkaiden kuvat