Ilmaiset toimituskulut -10%
Thule Chariot Sport 2 Pyöräilyvaunu, Blue + Hiihto- ja vaelluspaketti
Thule Chariot Sport 2 Pyöräilyvaunu, Blue + Hiihto- ja vaelluspaketti
Thule Chariot Sport 2 Pyöräilyvaunu, Blue + Hiihto- ja vaelluspaketti

Thule Chariot Sport 2 Pyöräilyvaunu, Blue + Hiihto- ja vaelluspaketti

1 358,80 € 1 509,80 € Sinä säästät: 151 € (-10%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Käytännöllinen paketti, johon sisältyy Thule Chariot Sport 2 -pyöräilyvaunu sekä yhteensopiva hiihto- ja vaelluspaketti.Kahdelle lapselle sopiva Thule Chariot Sport 2 -pyöräilyvaunu soveltuu niin pyöräilyyn, maastohiihtoon kuin kävelyretkillekin – niinpä se on nappivalinta ulkona liikkuvalle perheelle!

Vaunu on helppo taittaa kasaan, jolloin se mahtuu pieneen tilaan. Vaunussa on myös kätevä Thule VersaWing -järjestelmä, jonka avulla vaunun käyttötarkoitusta on helppo vaihdella. Vaunussa on kätevä käsijarru, jolla vaunua on helppo hallita liukkaissa ja jyrkissä maastoissa.

Thule Chariot Sport 2 -vaunussa on jousitetut pyörät, jotka vaimentavat hyvin iskuja kaikenlaisissa maastoissa, joten vaunussa on mukava matkustaa. Kummassakin istuimessa on 5-pistevaljaat ja istuimet on pehmustettu mukaviksi istua. Vaunussa on hyvä ilmanvaihto irrotettavan ja säädettävän ikkunan ja aurinkosuojan ansiosta. Kumpaakin istuinta voi kallistaa taaksepäin yksitellen, joten kumpikin lapsi voi valita, missä asennossa on mukavinta matkustaa.

Vaunussa on tilava tavarakori, johon mahtuu mukaan kaikki tarvittava päiväretkelle. Tavarakorin voi myös irrottaa, jolloin vaunun työntäjällä on hyvin tilaa ottaa pitkiäkin askelia.

Vaunupaketissa on mukana tarvikkeet vaunun kiinnittämiseen pyörään sekä kävelytarvikepaketti. Vaunuja voi käyttää yksi tai kaksi lasta.

Tyyppi:Pyöräilyvaunu.
Paino:15,9 kg.
Mitat kokoontaitettuna (ilman pyöriä): -
Mitat kokoontaitettuna:37,5 x 76 x 85,5 cm.
Mitat avattuna:121 x 80 x 89–112 cm.
Istuimen ja selkänojan mitat: -
Ikäsuositus:n. 0,5–3 vuotta (vastasyntyneestä Thules Infant Sling -lisäosan avulla).
Maksimikuormitus:15 kg per istuin + 15 kg tavarakorissa.
Pyörätyyppi:Ilmapyörät.
Etupyörät:Kääntyvät (lukittavat).
Pyöriä:2/3/4 kpl.
Säädettävä työntöaisa:Ei.
Käännettävä istuin:Ei.
Kallistettava istuin:Kyllä.
Sisältyvät lisätarvikkeet:Pyöräilypaketti, kävelypaketti.
Yhteensopivat lisätarvikkeet:Pullonpidike, vuori, lukko ym.
Travelsystem:Ei.
Takuu:1 vuotta.
Irrotettava päällinen: -
Pestävä päällinen:Pyyhi kostealla liinalla.


Thule Chariot Kit -hiihtopakettiin sisältyy suksipari, joiden avulla voit vetää Thule Chariot -vaunua perässäsi ahkiona hiihtoretkillä tai työntää sitä edessäsi vaelluksilla. Näin vaunu soveltuu myös talviseen maastokäyttöön!

Valjaiden vetoaisat ovat säädettävät pituussuunnassa. Lapsi matkustaa vaunussa maanpinnan yläpuolella, mikä lisää lämpöä ja mukavuutta. Hiihto- ja vaelluspaketti on helppo asentaa vaunuun.

Tuotteeseen sisältyy kaksi suksea, kaksi kevyttä ja alumiinista teleskooppivetoaisaa sekä pehmustetut valjaat, joissa on pullonpidike sekä lukitus. Hiihtopaketti on yhteensopiva kaikkien Thulen monitoimivaunujen kanssa: CX1, CX2, Cougar 1, Cougar 2, Cheetah 1, Cheetah 2, Corsaire 1, Corsaire 2, Chinook 1, Chinook 2.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 903286

Tuotemerkki

Thule

Thule on tuotemerkki, jolla on suuri valikoima erilaisia urheilu- ja pyöräilyvaunuja. Thule Chariot valmistaa fiksuja ja hyvännäköisiä lastenvaunuja, joissa saat viidet lastenvaunut yhdessä paketissa. Kaikki lähtee yksistä ja samoista vaunuista, joihin kuuluu erilaisia lisätarvikkeita, kuten lenkkeilysetti, hiihtosetti, vaellussetti, pyöräilysetti sekä kävelysetti. Vaihdat käyttötarkoitusta yhdessä hujauksessa ja olet valmis uusiin haasteisiin!

Katso lisää Thule »