BABYZEN

BABYZEN YOYO² Lastenvaunut, Valkoinen/Navy Blue

Ilmaiset toimituskulut
2 JÄLJELLÄ
2 JÄLJELLÄ
658,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

YOYO² on uudistettu versio BABYZENin suosituista YOYO+-mallista, ja se on varusteltu entistä useammilla toiminnoilla. Vaunut voidaan taittaa yhdellä kädellä, joten niitä on helppo kuljettaa linja-autoissa, raitiovaunuissa, metrossa ja lentokoneessa.

Vaunukoppa on erityisesti suunniteltu luomaan miellyttävää tunnetta vastasyntyneille lapsille ja siinä tuplapatja, jolla pienokainen makaa miellyttävästi koko matkan ajan. Vaunukopan kankaalla on hyvä hengityskyky, jonka ansiosta lapsi pysyy sopivassa lämpötilassa koko matkan ajan. Vaunukopassa on kaksi kantokahvaa, joiden avulla sitä voi käyttää myös ilman vaunujen runkoa – voit pitää lasta silmällä vaikka et voisi ottaa koko vaunuja mukaan.

Kestävässä ja notkeassa YOYO²-rungossa on Hytrel® elastomer -tekniikalla valmistettu, entistä parempi jousitus, jonka ansiosta rattaat kulkevat pehmeästi myös haastavammassa maastossa. YOYO²-rattaat ovat todella kevyet ja pienikokoiset, jotta ne on helppo ottaa mukaan minne vain. Rungon voi taittaa kokoon yhdellä kädellä, ja kätevän olkahihnan avulla rattaat kulkevat vaivattomasti mukana.Erikseen myytävän istuimen avulla rattaita voi käyttää senkin jälkeen kun lapsi ei enää sovi vaunukoppaan!

- Pitkäikäiset, maksimikuormitus 22 kg
- Mitat avattuna: K106 x L44 x P86 cm
- Mitat taitettuna: K52 x L44 x P18 cm
- Kevyt runko
- Kestävä rakenne
- Hyvä jousitus
- - Vettähylkivä verhoilu
- UV-suoja 50+
- Tilava tavarakori, maksimikuormitus 5 kg
- - Säädettävä työntöaisa on päällystetty tekonahalla
- Olkahihna ja säilytyslaukku sisältyvät tuotteeseen

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 906322

Asiakkaiden kuvat