137 tulosta.

Villaiset bodyt ja potkupuvut syksyyn, talveen ja kevääseen

Syksyllä, talvella ja keväällä villasta valmistetut luonnonmukaiset vaatteet ovat voittamaton valinta pitämään lapsi lämpimänä vuoden kylmimpinä kuukausina. Lapsen aktiivisuudesta riippumatta villavaatteet ovat oiva valinta sillä ne pitävät ruumiinlämmön aina juuri sopivana. Lapsellesi siis tule liian kuuma tai kylmä, koska villa säätelee lämpötilan luonnollisesti aina sopivaksi.

Villasta valmistetut vaatteet Jollyroomilta

Meiltä saat villasta valmistetut lastenvaatteet kuten alusvaatekerrastot, hatut, paidat ja takit. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun lapsellesi sopivat villavaatteet tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Fixoni, Peppi ja Joha.

Meillä Jollyroomilla on tarjolla villavaatteiden lisäksi paljon muita lastentarvikkeita kuten lastenvaunuja, leluja ja äitiystarvikkeita, sillä olemmehan Pohjoismaiden isoin lastentarvikkeiden verkkokauppa. Tervetuloa tutustumaan!

Muistathan, että Jollyroomilta saat aina hintatakuun ostamillesi tuotteille! Sen ansiosta voit olla varma, että saat tuotteesi meiltä markkinoiden parhaaseen hintaan. Lisäksi meillä on 365 päivän avoin kauppa.