Toppahousut

Älä anna pienen pakkasen estää talven ulkoleikkejä – varaudu talvisäähän kunnon toppavaatteilla! Jollyroomilta löydät kattavan valikoiman lasten toppahousuja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten LEGO Wear, Didriksons, Reima sekä Bergans. Valikoimassamme on lukuisia upeita toppahousuja useissa eri väreissä ja malleissa. Täältä löydät tuulenpitävät toppahousut henkseleillä ja jalkalenkeillä. Toppahousut jalkaan ja pulkkamäkeen!
209 tulosta.

Toppahousuja lapsille vuoden kylmimpiin päiviin

Lapsilla täytyy olla kunnolliset talvivaatteet, sillä he haluavat leikkiä ulkona myös pakkasilla. Pari kestäviä ja käteviä toppahousuja ovat ehdoton valinta hieman isommille lapsille, joille haalarit ovat jääneet pieniksi. Oikeanlaisella talvihousujen ja talvitakin yhdistelmällä mitkään talven ulkoleikit eivät ole mahdottomia!

Jollyroomin online valikoimasta toppahousut kaikille lapsille

Jollyroomilta löytyy kaikenlaisia toppahousuja kaikenikäisille lapsille. Meiltä saat toppahousut henkseleillä tai ilman sekä talvihousut, jotka sopivat erityisesti lasketteluun ja hiihtämiseen. Yhteistä kaikille housuille on, että ne ovat laadukkaita ja suosittujen tuotemerkkien valmistamia – Didriksons, 8848 Altitude ja Lindberg ovat vain muutamia esimerkkejä valikoimastamme!

Tutustu myös meidän talvitakki- ja toppatakkivalikoimaan, ja yhdistä suosikkitakkisi toppahousujen kanssa. Mikäli tarvitset talvikenkiä tai haalaria, löydät myös ne meiltä!

;