-32%

Didriksons Romme Haalari, Navy

88,90 € 130 € Sinä säästät: 41,10 € (-32%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Didriksons Romme on upea retrotyylinen lasten talvihaalari, joka on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista. Romme-haalarissa on teipatut saumat, jotka pitävät kosteuden haalarin ulkopuolella.

Haalarin hengittävässä materiaalissa on vettähylkivä päällinen, joka ei sisällä PFC:tä. Romme-haalarissa on näkyvät heijastimet joka suunnassa. Korkeakauluksisen haalarin etupuolella on pitkä vetoketju, jossa on napillinen päällinen.

Romme-haalarin hihoissa on tavallista pitemmät resorit, jotka voi taittaa lyhyemmiksi ja avata pitemmiksi lapsen koon mukaan. Haalarissa on myös säädettävä vyötärö, irrotettava huppu, käännettävät hihansuut sekä vahvikeosat polvissa ja takapuolessa.

- Irrotettava huppu.
- Säädettävät jalkalenkit.
- Turvalenkit hanskoille.
- Säädettävä housuosa.
- Hengittävyys 4000 g/m2/24 h.
- Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Materiaali: 100 % Polyamidia. Materiaali ei sisällä PVC:tä tai fluorikarboneja.
Pesuohje: Konepesu 40°C.

Väri: Sininen.

Huomioithan, että Didriksonsin vaatteet ovat hieman suurempia kooltaan!
Artikkelinro. 703684

Tuotemerkki

Didriksons

Jollyroomilta löydät Didriksonsin lastenvaatteet, sadevaatteet ja talvivaatteet. Julius ja Hanna Didrikson aloittivat sadevaatteiden valmistamisen Grundsundissa vuonna 1913. Nykyään Didriksons on johtava niin aikuisten kuin lastenkin ulkovaatteiden valmistaja. Myös metsästäjät, golfaajat, aktiiviset ihmiset ja kalastajat käyttävät Didriksonsin vaatteita. Toisin sanoen: asiakkaat, jotka tarvitsevat nykyaikaisia ja toiminnallisia vaatteita. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Didriksonsin tuotteita, kaikki testivoittajista ale-tuotteisiin!

Katso lisää Didriksons »