-27%
Testivoittaja

Didriksons Björnen Haalari, Red

94,90 € 129,90 € Sinä säästät: 35 € (-27%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Didriksonsin Björnen talvihaalari on klassikko! Se on 100 % veden- ja tuulenkestävä ja siinä on teipatut saumat. Haalari on erinomainen kylmempiin syys- ja talvipäiviin!

Haalari on valmistettu hengittävästä materiaalista, jonka vettähylkivä pinta ei sisällä PFC:tä. Haalarissa on näkyvät heijastimet kaikkiin suuntiin. Hupussa on napit, joiden avulla sen voi irrottaa ja kiinnittää takaisin, sekä irrotettava tekokarvareunus. Haalarissa on suojattu vetoketju ja korkea kaulus, joka antaa suojaa säässä kuin säässä.

Björnen haalarissa on niin Didriksonsin ”Extend sixe”, mikä tarkotitaa sitä, että haalarin lahkeita ja hihoja voi pidentää. Näiden pidennysten avulla haalarin kokoa voi kasvattaa yhden koon verran. Haalarissa on myös kaksi isoa taskua sekä yksi pienempi rintatasku, jotka sopivat täydellisesti kaikkien aarteiden säilyttämiseen.

Kylmien kuukausien aikana lämmin talvihaalari on kaiken A ja O. Se ei silti yksin riitä antamaan lapselle kaikkea tarvittavaa suojaa. Lisätarvikkeita-kohdasta löydät haalarin kanssa yhteensopivia vaatteita, jotka varmistavat, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä kaikissa keleissä!

- Irrotettava huppu.
- Irrotettava tekokarvareunus.
- Säädettävät hihat, kaulus ja housunlahkeet.
- Silmukka hanskoja varten.
- Joustavat hihansuut, joissa on aukot peukaloille.
- Testivoittaja 2018

- Hengittävyys 4000 g/m2/24 h.
- Vesipilariarvo 10 000 mm.

Materiaali: 100 % polyamidineulosta (ei sisällä PVC:tä tai hiilifluorideja).
Pesuohje: Konepesu 40°C.

Väri: Punainen.

Otathan huomioon, että Didriksonsin koot ovat hieman tavallista isompia.
Artikkelinro. 703641

Video

Tuoteseloste

Ominaisuudet Irrotettava huppu
Heijastimet
Vettähylkivä
Ei sisällä CFC-yhdisteitä
Kumilenkit lahkeissa
Materiaali 100 % polyamidia.
Huppu: Tekoturkis.
Pesuohje 40°C

Tuotemerkki

Didriksons

Jollyroomilta löydät Didriksonsin lastenvaatteet, sadevaatteet ja talvivaatteet. Julius ja Hanna Didrikson aloittivat sadevaatteiden valmistamisen Grundsundissa vuonna 1913. Nykyään Didriksons on johtava niin aikuisten kuin lastenkin ulkovaatteiden valmistaja. Myös metsästäjät, golfaajat, aktiiviset ihmiset ja kalastajat käyttävät Didriksonsin vaatteita. Toisin sanoen: asiakkaat, jotka tarvitsevat nykyaikaisia ja toiminnallisia vaatteita. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Didriksonsin tuotteita, kaikki testivoittajista ale-tuotteisiin!

Katso lisää Didriksons »