Sadehousut

Sadepäivän pelastus on kunnon kurahousut, jotka yllään lapsi voi hyppiä lätäköissä sydämensä kyllyydestä. Meiltä löydät vedenpitävät lasten sadehousut useissa eri malleissa ja väreissä. Valittavana on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Didriksons ja Reima.
27 tulosta.

Kurahousut sadepäivän ulkoleikkeihin

Lasten kurahousut ovat ehdoton vaatekappale aktiivisen lapsen ulkoiluvarusteissa. Sateisina päivinä tai leikkiessä märällä kelillä laadukkaat lasten kurahousut pitävät lapsen kuivana ja lämpimänä. Lasten sadehousut, tuttavallisemmin kurahousut, ovat käytännöllinen valinta niin arkeen kuin vapaa-ajallekin. Etsitpä sitten hengittäviä sadehousuja kesäksi tai lämpimiä vuorellisia kurahousuja talveksi, valikoimastamme löydät laadukkaita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Lasten vuorelliset kurahousut tarjoavat erinomaisen suojan viileämpiin olosuhteisiin. Vedenpitävä materiaali pitää lapsen kuivana märässä räntäsateessa ja loskaleikeissä. Lisäksi pehmeä vuori tuo lisälämpöä, joten lasten on mukavampi leikkiä ulkona myös kylmempinä päivinä. Fleecevuorelliset kurahousut ovat erinomainen valinta loppusyksyn ja alkukevään ulkoiluhetkiin ja mahdollistavat huolettoman leikin säällä kuin säällä. Laadukkaat lasten kurahousut on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä. Vahvistetut saumat ja laadukkaat materiaalit takaavat, että kurahousut kestävät vaativissakin leikkiolosuhteissa. Joustava vyötärö ja säädettävät lahkeensuut varmistavat istuvuuden ja mahdollistavat kurahousujen käytön useana vuotena peräkkäin, sillä ne kasvavat lapsen mukana. 

Vaikka perinteiset kurahousut on valmistettu polyuretaanilla pinnoitetusta kankaasta, nykypäivänä valikoimasta löytyy myös teknisempiä vaihtoehtoja, jotka pitävät vettä yhtä hyvin mutta myös hengittävät tehokkaasti. Jotta sadesäällä ulkoilu sujuisi mahdollisimman mukavasti, kannattaakin harkita tarkkaan, ovatko klassiset sadehousut vai toiminnalliset kuorihousut parempi valinta juuri oman lapsesi tarpeita ja liikuntatottumuksia ajatellen. Kannattaa myös varmistaa, että valitsemassasi sadehousuissa on tiiviiksi hitsatut tai teipatut saumat, näkyvyyttä parantavia heijastimia ja jalkalenkit, jotka auttavat myös pitämään lahkeet napakasti kenkien päällä, jotta sukat pysyvät kuivina myös kuralätäköissä kahlatessa.


Laadukkaat kurahousut lapselle Jollyroomilta

Valikoimastamme löydät laadukkaat lasten kurahousut useissa eri koko- ja värivaihtoehdoissa, joten voit valita juuri lapsesi ja omaan tyyliinne sopivat sadehousut. Olemme valinneet valikoimaamme monia tunnettuja ja luotettavia tuotemerkkejä, kuten Didriksons, Reima ja Tretorn, joiden laadukkaat kurahousut pitävät lapsesi kuivana ja lämpimänä. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että lapsesi on aina valmis seikkailuihin säästä riippumatta. Lasten kurahousut ovat paitsi käytännöllinen valinta myös tärkeä osa lasten ulkoiluvaatetusta, joten panosta laatuun ja valitse kestävät ja mukavat kurahousut lapsellesi!