Lindberg Sadeasu Jönköping, Green
Lindberg Sadeasu Jönköping, Green
Lindberg Sadeasu Jönköping, Green
Lindberg Sadeasu Jönköping, Green

Lindberg Sadeasu Jönköping, Green

1 Arvostelut
86,50 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Lindberg Sadeasu Jönköping on sadeasu, joka suojaa märimpinä päivinä. Sadeasun vesipilariarvo on 8000 mm, ja siinä on hitsatut saumat sekä fleecevuori. Takissa on irrotettava huppu ja hyvin näkyvät heijastimet. Sadehousuissa on fleeceliivi, jota voi säätää olkapäiltä. Housuissa on myös kaksinkertainen kangaskerros polvien kohdalla.

Materiaali:
Ulkopuoli: 100% polyuretaania.
Sisäpuoli: 100% polyesteria (fleece).

Vesipilariarvo: 8000 mm

Väri: Vihreä.
Artikkelinro. 490024

Tuotemerkki

Lindberg

Jollyroomilta löydät Lindbergin lasten- ja vauvanvaatteet. Valikoimassamme on sadevaatteita, talvivaatteita ja UV-vaatteita. Lindberg on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin pitämään lasten jalat ja kädet lämpiminä. Lindbergin valikoima perustuu pohjoismaiseen ilmastoon sopivaan kerrospukeutumiseen, ja he valmistavat mukavia ja toiminnallisia vaatteita, joiden avulla ulkoilu on mahdollista joka säässä. Monet vaatteista ovat lisäksi ÖKO-TEX-sertifioituja.

Katso lisää Lindberg »

Arvostelut

  • 2015-10-09
    Aivan ihanan näköinen asu, ja monet kehut on otettu vastaan. Poika tykkää itsekin, kiinnostava kuosi ja raikkaat värit saisi olla useammissakin lastenasuissa. Kätevä kevyesti lämmin vedenpitävä asu sopii hienosti syksyyn. Housut istui tosi napakasti päälle tuon olkainosan ansiosta.