Ergobag

Ergobag Pack Horse WhisBearer Koulusetti, Dark Blue Terrazzo

Uutuus Ilmaiset toimituskulut
8 JÄLJELLÄ
Valitse väri: Violetti
8 JÄLJELLÄ
249,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Ergobagin upea koulusetti sisältää kaksi reppua, kirjoitusvälineillä varustetun penaalin, varapenaalin ja kangastarroja.

Ergobagin tilava reppu sopii erinomaisesti koulutarvikkeiden kuljetukseen. Pidennettävän selkäpaneelinsa ansiosta reppu kasvaa lapsen mukana tehden repusta pitkäikäisen. Lisäksi repussa on säädettävät olkahihnat sekä rinta- että lantioremmit. Repun tilavassa päätaskussa on avoimia taskuja kirjoille, papereille, penaalille tai muille tavaroille. Repun edessä on vetoketjullinen pikkutasku, jossa tärkeimmät tavarat pysyvät käden ulottuvilla. Repussa on nyöri- ja solkikiinnitys, kantokahva päällä ja heijastinyksityiskohtia.

Setin pienempi reppu sopii erinomaisesti esimerkiksi treenilaukuksi. Repussa on säädettävät olkahihnat ja kaksi vetoketjullista osastoa, joiden avulla vaihtovaatteet voidaan pitää erillään. Repussa on lisäksi verkkotasku ja avoin sivutasku. Reppu voidaan kiinnittää Ergobagin isompaan reppuun soljella. Repussa on kantokahva päällä ja heijastinyksityiskohtia.

Käytännöllinen Ergobagin penaali on varustettu kaikilla oppitunnilla tarvittavilla välineillä. Penaalista löytyvät lyijykynä, viivoitin, kaksi pyyhekumia, teroitin ja 16 värikynää. Penaalissa on lisäksi pieni tasku pikkutavaroille sekä läpinäkyvä tasku, jossa lukujärjestys kulkee näppärästi mukana.

Varapenaalissa on vetoketjullinen päälokero ja penaalin sisällä vielä vetoketjullinen sivutasku. Penaalin sisällä on lisäksi viisi kuminauhalenkkiä kynille ja kaksi leveämpää kuminauhalenkkiä esimerkiksi pyyhekumille ja viivoittimelle.

Kangastarroilla tuotteet voi koristella mielensä mukaan.

Ergobag käyttää tuotteissaan materiaalina kierrätettyjä PET-muovipulloja. Tuotteet eivät sisällä vaarallisia kemikaaleja.

Artikkelinro. 10154487

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Polyesteri, polyamidi
Muut mitat Ison repun mitat:
- Pituus: 35 cm
- Leveys: 25 cm
- Syvyys: 22 cm
- Paino: 1100 g
- Tilavuus: 20 liter
Pienen repun mitat:
- Pituus: 33 cm
- Leveys: 23 cm
- Syvyys: 16 cm
Ison penaalin mitat:
- Pituus: 20 cm
- Leveys: 14 cm
- Syvyys: 4 cm
Varapenaalin mitat:
- Pituus: 24 cm
- Leveys: 10 cm
- Korkeus: 6 cm
Tilavuus 20
Paino (kg) 1,1