Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue
Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue

Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue

81,90 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Beckmann Sport on komea ja urheilullinen selkäreppu! Korkealaatuista reppua koristaa näyttävät yksityiskohdat sekä kätevät toiminnot. Tilavuudeltaan 32 litraa oleva reppu on muotoiltu jakamaan kuormitusta tehokkaasti, jolloin se rasittaa selkää mahdollisimman vähän ja on käytössä mahdollisimman keveä.

Repussa on useita kiinnityshihnoja sekä miellyttävät pehmusteet selässä ja olkahihnoissa, minkä ansiosta reppu kulkee ihanteellisesti lapsen selässä. Reppuun sisältyy sadesuoja sekä heijastimia ympäri reppua.

Sport-malli on yhteensopiva Beckmannin pienempien (12 & 16 L) reppujen kanssa, jotka voi kiinnittää repun takaosaan. Reppu on näyttävä nappivalinta niin koulutielle, harrastuksiin kuin matkoille.

Vilkaise myös muita Beckmann-lisätarvikkeitamme!

Mitat: 51 x 33 x 25 cm.
Tilavuus: 32 litraa.

Materiaali: 100 % polyesteriä.
Artikkelinro. 726140

Tuotemerkki

Beckmann

Koulun alkaessa on mieleisen repun oltava valmiina! Norjalainen Beckmann on koululaukkujen suursuosikki Norjassa. Beckmannin selkäreput ovat tyylikkäitä ja lapsille suunniteltuja, ja ne kuormittavat pienten koululaisten selkiä mahdollisimman vähän. Näyttävistä ja mukavista laukuista tulee varmasti myös sinun koululaisesi uusi suosikkireppu!

Katso lisää Beckmann »