Beckmann Space Reppu 22 L, Sininen
Beckmann Space Reppu 22 L, Sininen
Beckmann Space Reppu 22 L, Sininen
Beckmann Space Reppu 22 L, Sininen

Beckmann Space Reppu 22 L, Sininen

71,90 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Tässä hienossa Beckmannin repussa on mahtavia kuvia avaruudesta! Reppu on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja siinä paljon ihania yksityiskohtia sekä käteviä toimintoja. Reppuun tilavuus on 22 litraa, ja se on muotoiltu siten, että hieman painavampikin lasti on helppo kantaa. Muotoilun ansiosta paino kohdistuu juuri sinne minne pitääkin!

Repussa on useita remmejä ja säätönaruja, jotta sen saisi muotoiltua mahdollisimman hyvin lapsen selkään ja hartioihin sopivaksi. Repun mukana tulee myös sadesuoja ja heijastimet, sekä vilkkuva lamppu, jonka ansiosta lapsesi nähdään myös pimeällä.

Beckmannin isot, 22 litran reput ovat yhteensopivia pienemmän, 12 litran repun kanssa. Pienempi reppu voidaan kiinnittää isompaan reppuun, ja ne ovat näin ollen täydellinen paketti esimerkiksi päiväretkiä varten tai jumppareissuille.

Ikäsuositus: 6–8 vuotta.
Artikkelinro. 714313

Tuotemerkki

Beckmann

Koulun alkaessa on mieleisen repun oltava valmiina! Norjalainen Beckmann on koululaukkujen suursuosikki Norjassa. Beckmannin selkäreput ovat tyylikkäitä ja lapsille suunniteltuja, ja ne kuormittavat pienten koululaisten selkiä mahdollisimman vähän. Näyttävistä ja mukavista laukuista tulee varmasti myös sinun koululaisesi uusi suosikkireppu!

Katso lisää Beckmann »