-15%
Beckmann Classic Reppu 28 L, Siniset raidat
Beckmann Classic Reppu 28 L, Siniset raidat
Beckmann Classic Reppu 28 L, Siniset raidat
Beckmann Classic Reppu 28 L, Siniset raidat

Beckmann Classic Reppu 28 L, Siniset raidat

60,90 € 71,90 € Sinä säästät: 11,00 € (-15%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Tässä hienossa Beckmannin repussa on kauniita raidallisia kuvioita. Reppu on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja siinä paljon ihania yksityiskohtia sekä käteviä toimintoja. Reppuun tilavuus on 28 litraa, ja se on muotoiltu siten, että hieman painavampikin lasti on helppo kantaa. Muotoilun ansiosta paino kohdistuu juuri sinne, minne pitääkin!

Repussa on useita remmejä ja säätönaruja, jotta sen saisi muotoiltua mahdollisimman hyvin lapsen selkään ja hartioihin sopivaksi. Repun mukana tulee myös sadesuoja ja heijastimet kaikilla sivuilla.

Beckmannin isot, 28 litran reput on suunniteltu lapsille, joille pienemmät – 12 litran ja 22 litran – laukut ovat käyneet jo liian pieniksi. Iso, 28 litran reppu on yhteensopivia pienemmän, 12 litran repun kanssa. Pienempi reppu voidaan kiinnittää isompaan reppuun, ja ne ovat näin ollen täydellinen paketti esimerkiksi päiväretkiä varten tai jumppareissuille.

Ikäsuositus: 8–11 vuotta.
Artikkelinro. 711298

Tuotemerkki

Beckmann

Koulun alkaessa on mieleisen repun oltava valmiina! Norjalainen Beckmann on koululaukkujen suursuosikki Norjassa. Beckmannin selkäreput ovat tyylikkäitä ja lapsille suunniteltuja, ja ne kuormittavat pienten koululaisten selkiä mahdollisimman vähän. Näyttävistä ja mukavista laukuista tulee varmasti myös sinun koululaisesi uusi suosikkireppu!

Katso lisää Beckmann »