Kastevaatteet

Nyt on aika antaa rakkaalle pienokaiselle nimi! Ristiäiset tai nimenantojuhla on yksi elämän ensimmäisistä ja tärkeimmistä juhlista. Meiltä löydät perinteiset lasten kastevaatteet ja asusteet nimenantojuhlaan ja ristiäisiin. Valitse lapsellesi kaunis ja perinteinen kastemekko sekä yhteensopiva kastenauha!

Hieno juhla – hienot vaatteet

Ristiäiset ja nimenanto ovat lapsen syntymän jälkeen vanhemmille yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista. Hienoon juhlaan täytyy tietenkin pukeutua sen mukaisesti. Joissakin tapauksissa peritty kastemekko kiertää suvun kastetilaisuuksissa vastasyntyneiden yllä. Toisissa tapauksissa uuden mekon voi helposti klikata ostoskoriin nettikaupasta!

Kauniit kastemekot ja muut juhlavaatteet Jollyroomilta

Kuten olet jo varmaan huomannut, meiltä Jollyroomilta löydät kaikkea mitä kuvitella saattaa 0-12 vuotiaille lapsille. Tarjolla on vaatteita, kenkiä, polkupyöriä ja paljon muuta markkinoiden johtavilta tuotemerkeiltä kuten Viking, Didrikssons ja STIGA. Eipä siis ihmekään että valikoimastamme löydät myös lasten juhlamekot, puvut, rusetit, kravatit ja kastevaatteet. Laita pikkuväki hienoksi kaunista juhlatilaisuutta varten!

Tervetuloa tutustumaan!