Potkupuvut

Vauvalla ei voi olla koskaan liikaa potkupukuja! Vauvan potkupuku on ihanan helppo arkivaate, joka helpottaa esimerkiksi vaipanvaihtoa. Lapsesi on mukava temmeltää potkupuvussa, joka joustaa ja on miellyttävä päällä. Valitse pikkuisellesi pehmeä potkupuku ihanien värien ja mallien joukosta. Tutustu valikoimaamme jo tänään!

Potkupuku – monipuolinen ja helppokäyttöinen perusvaate vauvalle

Potkupuku on todellinen vauva-arjen pelastus käytännöllisyytensä ansiosta! Yksinkertainen potkupuku sopii niin vastasyntyneen ensivaatteeksi kuin peruspuvuksi vielä taaperoikää lähestyttäessä. Siinä missä rento ja joustava potkupuku on lämmin ensivaate, toimii se erinomaisesti vauvanvaatteena siinä vaiheessa, kun kääntyminen ja ryömiminen alkaa olla pienokaisellesi peruskauraa. 

Useiden vuosikymmenten aikana potkupuvusta onkin tullut peruspilari vauvanvaatteiden joukossa, sillä pitkälahkeinen, haalarimallinen potkupuku suojaa kuin huomaamattaan pienokaisen jalkateriä, ja se on helppo pukea vauvan terhakoiden jalkojen suojaksi. Tämän lisäksi potkupukuja on tarjolla erilaisilla neppariratkaisuilla - voit valita, haluatko nepparit kulkemaan olkapäistä jalkaterään, rintakehän läpi haarakiilaan ja jalkateriin, vai riittääkö malli, jossa yksinkertainen nepparikiinnitys on olkapäissä. Joustavista ja pehmeistä kankaista valmistetut potkupuvut sallivat pienokaisellesi vapaan liikkuvuuden samalla, kun herkkä iho pysyy suojattuna nirhaumilta. Kaiken kruunaavat ihanat värit, kuvioinnit ja kuvat sekä muut yksityiskohdat! 

Potkupuvut ja muut rennot vauvanvaatteet Jollyroomilta

Meille täällä Jollyroomilla on tärkeää, että voimme helpottaa lapsiperheiden arkea tarjoamalla laajan valikoiman perhe-elämää helpottavia tuotteita laadukkailta ja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Niinpä olemmekin iloisia voidessamme todeta, että potkupukuvalikoimastamme löytyvät esimerkiksi tuotemerkit Fixoni ja MimiMys! Lisäksi perus arkivaatteena käytettäviä potkupukuja ei voi koskaan olla liikaa, joten useat potkupuvuistamme myydäänkin useamman kappaleen pakkauksissa. Samalla, kun teet hankinnat perheen pienokaiselle, on valikoimastamme hyvä tarkistaa myös lasten kengät ja muut lastenvaatteet vanhemmille lapsille. Meiltä löydät myös lasten haalarit, tai jos etsinnässä on välikausihaalari, löydät senkin meiltä.