Sadehatut ja Kurahanskat

Kurahanskat ja sadehattu auttavat lasta pysymään kuivana sateisilla keleillä. Jollyroomin valikoimasta löydät sekä vuorelliset että vuorettomat sadehatut ja kurarukkaset lapsille ja vauvoille!
114 tulosta.

Sadehattu

Jollyroomilta löydät sadehattuja jokaisen lapsen makuun! Me Jollyroomilla ymmärrämme, että lastesi suojaaminen kylmältä, sateelta ja tuulelta on ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoammekin laajan valikoiman toiminnallisia ja tyylikkäitä sadehattuja. Tunnettujen merkkien, kuten Didriksonsin, Nordbjørnin ja Lindbergin sadevaatteet varmistavat, että lapsesi pysyvät kuivina ja lämpiminä rankoillakin sateilla.

Sadehattujen heijastavat yksityiskohdat parantavat lapsen näkyvyyttä hämärällä. Leikkisät kuosit ja pirteät värit tuovat iloa sadepäivien seikkailuihin. Tutustu Jollyroomin valikoimaan, josta löydät lasten toiminnalliset ja leikkisän tyylikkäät sadehatut!

Kurahanskat

Kylmät kädet ja sormet voivat muuttaa ihanan ulkoleikkipäivän ikäväksi kokemukseksi. Sopivat kurarukkaset varmistavat, että lapsen kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä. Jollyroomilla on laaja valikoima suosittujen tuotemerkkien, kuten Didriksonsin, Nordbjørnin, Lindbergin ja Reiman kurahanskoja lapsille.

Meiltä löydät sadehanskoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Valitse vuorelliset kurahanskat kylmempiin päiviin ja vuorettomat kuorirukkaset tai kuorihanskat sadekeleihin. Valittavana on lukuisia eri tyylejä, värejä ja kuoseja. Hanki lastesi suosikit!

Jollyroomista löydät sopivat rukkaset kaikenikäisille lapsille. Kun kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä, lapsi voi nauttia kuraleikeistä täysin rinnoin!