Eko

maxomorra Train Pipo

14,90 €
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

maxomorran pehmeä vauvan myssy, jossa on vuorellinen, yksivärinen sisäpuoli. Vauvan pipo on valmistettu pehmeästä jerseykankaasta ja siinä on suloinen junakuviointi ja erottuvat saumat. Pipo pitää vauvasi lämpimänä!

Materiaali: Jersey 95 % GOTS-sertifioitua Luomupuuvillaa, 5 % Elastaania, Veluuri 80 % Luomupuuvillaa, 20 % Kierrätettyä Polyesteriä.

Väri: Oranssi/Kuvioitu.
Artikkelinro. 687945

Tuotemerkki

Maxomorra

Jollyroomista löydät hauskan ja inspiroivan valikoiman ruotsalaiselta Maxomorralta, joiden vaatteissa on keskitytty laatuun leikkisissä väreissä ja kuvioissa. Tuotteet ovat mukavia ja helppoja kantaa, sillä Maxomorra on tunnettu toiminnallisesta designista ja pehmeistä materiaaleista. Maxomorra valmistaa suuren osan mallistoistaan ekologisesti viljellystä puuvillasta. Se on tuotettu orgaanisista kuiduista valmistetuille tekstiileille asetetun standardin mukaan, mikä tarkoittaa, että puuvillan alkuperä voidaan jäljittää. Maxomorran ainutlaatuinen ilme ja laaja väripaketti antaa sinulle mahdollisuuden valita ja yhdistellä ihanan pehmeitä vaatteita lapsellesi!

Katso lisää Maxomorra »