-11%
Didriksons Biggles Zip Rukkaset, Pond
Didriksons Biggles Zip Rukkaset, Pond

Didriksons Biggles Zip Rukkaset, Pond

19,50 € 21,90 € Sinä säästät: 2,40 € (-11%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Didriksons Saderukkaset Biggles Zip, Pond on lämminvuoratut talvihanskat, jotka on valmistettu kestävästä tuulen- ja vedenpitävästä Oxford-nylonista. Rukkaset on helppo pukea ja riisua sivulla olevan vetoketjun ansiosta ja niissä on neulottu vuori pehmeästä materiaalista. Biggles-saderukkasissa on turvanaru, jotta et kadota rukkasia. Heijastimien avulla lapsesi näkyy hyvin myös huonossa valossa.

Hanskoissa on vahvistetut osat kämmenissä, jotka ovat erityisen kestävää Ultratech-materiaalia. Se lisää hanskojen kestävyyttä ja vedenpitävyyttä. Rukkasissa on fluorihiilikyllästys.

- Veden- ja tuulenpitävät.
- Heijastimia
- Vahvistetut osat
- Turvanaru

Pintamateriaali: 100% Oxford-nylonia.

Väri: Sininen.
Artikkelinro. 455806

Tuotemerkki

Didriksons

Jollyroomilta löydät Didriksonsin lastenvaatteet, sadevaatteet ja talvivaatteet. Julius ja Hanna Didrikson aloittivat sadevaatteiden valmistamisen Grundsundissa vuonna 1913. Nykyään Didriksons on johtava niin aikuisten kuin lastenkin ulkovaatteiden valmistaja. Myös metsästäjät, golfaajat, aktiiviset ihmiset ja kalastajat käyttävät Didriksonsin vaatteita. Toisin sanoen: asiakkaat, jotka tarvitsevat nykyaikaisia ja toiminnallisia vaatteita. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Didriksonsin tuotteita, kaikki testivoittajista ale-tuotteisiin!

Katso lisää Didriksons »