-23%
Teddykompaniet Paketti Koira, Big Ears
Teddykompaniet Paketti Koira, Big Ears
Teddykompaniet Paketti Koira, Big Ears
Teddykompaniet Paketti Koira, Big Ears

Teddykompaniet Paketti Koira, Big Ears

36,90 € 47,70 € Sinä säästät: 10,80 € (-23%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Teddykompaniet Paketti Koira, Big Ears on suloinen paketti, jossa on kolme Teddykompanietin tuotetta. Paketissa on uniriepu, pehmolelu ja helistin.

Kaikki Teddykompanietin lelut ovat lapsiturvallisia, eli ompeleet ovat kestäviä sekä materiaalit paloturvallisia ja myrkyttömiä.

Ikäsuositus: 0 kk +

Materiaali: Polyesteri.
Pesuohje: Konepesu.

Väri: Valkoinen ruskeilla pilkuilla.

Teddykompaniet Pehmolelu Koira, Big Ears on pieni pehmolelu todella suurilla korvilla. Tämä pehmeä koira on pilkullinen ja sillä on brodeeratut silmät ja kuono. Se on ihana pehmolelu, joka sopii kaiken ikäisille lapsille!

Teddykompaniet Uniriepu Koira, Big Ears on lämmin ja pehmeä uniriepu lapsille suloisen koiran muotoisena, jolla on suuret roikkuvat korvat. Tämän ihanan unirievun kanssa lapsi voi leikkiä ja levätä, ja siitä tulee nopeasti lapsen uusi suosikki!

Teddykompaniet Helistin Koira, Big Ears on suloinen ja pehmeä helistin suurilla pehmokorvilla - täydellinen lelu pienimmille lapsille. Helistin on koiran näköinen - sillä on pitkät roikkuvat korvat sekä brodeeratut silmät ja kuono.
Artikkelinro. 901241

Tuotemerkki

Teddykompaniet

Teddykompaniet valmistaa suloisia leluja, kuten nalleja, vauvaleluja ja keinueläimiä. Teddykompaniet on ruotsalainen yritys, joka perustettiin 20 vuotta sitten. Teddykompanietin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne tuovat iloa kaikille - niin pienille kuin isoille. Meiltä löydät ihanan valikoiman pehmoleluja, helistimiä ja Diinglisar-sarjan tuotteita!

Katso lisää Teddykompaniet »