-12%
Teddykompaniet Paketti Kani, Big Ears
Teddykompaniet Paketti Kani, Big Ears
Teddykompaniet Paketti Kani, Big Ears
Teddykompaniet Paketti Kani, Big Ears

Teddykompaniet Paketti Kani, Big Ears

36,90 € 41,70 € Sinä säästät: 4,80 € (-12%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Teddykompaniet Paketti Kani, Big Ears on suloinen paketti, jossa on kolme Teddykompanietin tuotetta. Paketissa on uniriepu, pehmolelu ja helistin.

Kaikki Teddykompanietin lelut ovat lapsiturvallisia, eli ompeleet ovat kestäviä sekä materiaalit paloturvallisia ja myrkyttömiä.

Ikäsuositus: 0 kk +

Materiaali: Polyesteri.
Pesuohje: Konepesu.

Väri: Vaaleanpunainen.

Teddykompaniet Pehmolelu Kani, Big Ears on pieni pehmolelu todella suurilla korvilla. Tämä pehmeä kani on pilkullinen ja sillä on brodeeratut silmät ja kuono. Se on ihana pehmolelu, joka sopii kaiken ikäisille lapsille!

Teddykompaniet Uniriepu Kani Big Ears on lämmin ja pehmeä uniriepu lapsille suloisen kanin muotoisena, jolla on suuret roikkuvat korvat. Tämän ihanan unirievun kanssa lapsi voi leikkiä ja levätä, ja siitä tulee nopeasti lapsen uusi suosikki!

Teddykompaniet Helistin Kani Big Ears on suloinen ja pehmeä helistin suurilla pehmokorvilla - täydellinen lelu pienimmille lapsille. Helistin on kanin näköinen - sillä on pitkät roikkuvat korvat sekä brodeeratut silmät ja kuono.
Artikkelinro. 901242

Tuotemerkki

Teddykompaniet

Teddykompaniet valmistaa suloisia leluja, kuten nalleja, vauvaleluja ja keinueläimiä. Teddykompaniet on ruotsalainen yritys, joka perustettiin 20 vuotta sitten. Teddykompanietin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne tuovat iloa kaikille - niin pienille kuin isoille. Meiltä löydät ihanan valikoiman pehmoleluja, helistimiä ja Diinglisar-sarjan tuotteita!

Katso lisää Teddykompaniet »