Kids Concept Barnkammaren Unirievut, Minttu

Kids Concept Barnkammaren Unirievut, Minttu

21,50 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Kaksi pehmeää ja ihanaa uniriepua Kids Conceptilta. Vaunuihin tai sänkyyn hienosti sopivat unirievut ovat osa Kids Conceptin ja Bonnier Carlsenin yhteistä Barnkammaren-juhlasarjaa, joka juhlistaa Barnkammaren-kirjan 25-vuotisjuhlavuotta. Kauniina sisustusyksityiskohtanakin toimivissa unirievuissa on kaunis kuvio ja ne sopivat erinomaisesti yhteen muiden saman sarjan tuotteiden kanssa.

Barnkammaren-juhlasarjassa on ihania sisustustuotteita ja kalusteita satumaisissa pastelliväreissä. Sarjan idea on innoittaa lapsia lukemaan ja tuomaan kirjat näkyville ja lasten ulottuville lastenhuoneessa.

Mitat: 70x70 cm.

Materiaali: Puuvilla, flanelli.
Pesuohje: 60 astetta.

Teema: Tähdet, siksakki.
Väri: Minttu, valkoinen.
Artikkelinro. 594061

Tuotemerkki

Kids Concept

Kids Concept tarjoaa erinomaisia lastenhuoneen sisustustuotteita sekä leluja kaikenikäisille lapsille. Tuotteet on toteutettu yhteistyössä lasten kanssa ja heidän ajatuksensa on otettu huomioon leluja suunnitellessa. Lelut sekä lastenhuoneen sisustustuotteet ovat myös suunniteltu sopimaan yhteen keskenään! Meiltä Jollyroomilta saat kauniit ja hauskat Kids Concept -tuotteet, kuten suositut Star, Turbo sekä Pumpkin -tuotesarjat.

Katso lisää Kids Concept »