-22%
NUK Perfect Start Pakkaus, Valkoinen
NUK Perfect Start Pakkaus, Valkoinen

NUK Perfect Start Pakkaus, Valkoinen

38,90 € 49,90 € Sinä säästät: 11,00 € (-22%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

NUK Perfect Start -pakkaus, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset lapsesi tuttipulloruokintaan. Pakkauksessa on neljä tuttipulloa, jotka ovat valmistettu kestävästä muovista. Tuttipullot ovat kahdessa eri koossa. Pakkaus sisältää myös koon 1 ja 2 pullotutit sekä kaksi lisätuttia koossa 1. Sen lisäksi pakkauksessa on myös Genius-pullotutti, joka sopii 0-6 kuukautta vanhalle lapselle sekä pulloharja, jolla puhdistat kätevästi pullot.

Tuttipulloissa on NUKin Anti-Colic Air System, joka estää lasta nielemästä ilmaa mukin vakuumitilan avulla ja siten auttaa ehkäisemään vauvan koliikkia.

Pullotutit on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista, ja niiden muoto muistuttaa äidin rintaa. Pullotutit sopivat kaikkiin First Choice+ ja First Choice -pulloihin.

Ikäsuositus: 0-6 kk.

Tilavuus: 2x 150 ml, 2x 300 ml.

Materiaali: Polypropeeni, silikoni. Ei sisällä bisfenoleenejä, ftalaatteja tai PVC:tä.

Väri: Valkoinen.
Artikkelinro. 680154

Tuotemerkki

NUK

Jollyroomista löydät laajan valikoiman NUK:in tuotteita. NUK:in valikoimaan kuuluu erilaisia lastentarvikkeita, kuten tuttipulloja, tutteja, kylpytarvikkeita, hygieniatuotteita jne. Kaikissa NUK:in tuteissa on ainutlaatuinen NUK muotoilu, joka helpottaa vauvan suun kehitystä.

Katso lisää NUK »