Philips Avent

Philips Sonicare For Kids Sähköhammasharja, Turkoosi

Loppu varastosta
Loppu varastosta
47,90 € 49,90 € Sinä säästät: 2,00 € (-4%)
Valvo tuotetta
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Voit vaihtaa joululahjasi 31.1.2020 asti

Tuotekuvaus

Philipsin sähköhammasharjan voi yhdistää hauskaan Sonicare for Kids -mobiilisovellukseen, joka tekee hampaidenharjauksesta leikkiä. Tavoitteena on hammaslääkärien suosittelema kahden minuutin harjausaika. Sparkly ohjaa lasta lisäämään harjausaikaa vähitellen 90 päivän aikana, kunnes lapsi harjaa hampaitaan suositellut 2 minuuttia. Sparkly näyttää miten hampaita harjataan ja kertoo lapselle, kuinka pitkään suun eri osia tulee pestä. Lisäksi vaarana ovat karmivat plakkihyökkäykset ja muut seikkailut, jotka selvitetään yhdessä hammasharjan avulla! Maksuton sovellus toimii sekä iOS:n että Androidin käyttöjärjestelmillä.

Hauskojen hammasharjarunkoon kiinnitettävien tarrojen avulla lapsi voi muokata harjan ulkoasua mieleisekseen. Jokaisessa hammasharjapakkauksessa on kahdeksan tarraa, joita vaihtamalla lapsi voi antaa harjalle uuden ilmeen niin usein kuin hän haluaa. Sonicare for Kids -sähköhammasharjan kahvassa on kumipinta ja takakappale, jonka ansiosta se on erittäin kestävä. Lisäksi se on ergonomisesti muotoiltu, joten lapset voivat pestä hampaat joko itse tai vanhemman kanssa. Kahva on kumipintainen, jolloin pieni käsi saa siitä hyvän otteen ja lapsi pystyy pitelemään ja käyttämään sähköhammasharjaa itse. Sähköhammasharjan kuminen harjaspää suojaa kasvavia hampaita.

Hammasharjarunkoon integroidun muistin ja aikaleiman ansiosta muistiin on mahdollista tallentaa jopa 20 harjauskerran tiedot, vaikka et käyttäisikään sovellusta. Kun seuraavan kerran käytät sovellusta ja hammasharjaa yhdessä, myös näiden edeltävien harjauskertojen tiedot viedään sovelluksen kalenteriin. Kaksi lapsiystävällistä harjaustilaa takaavat hellävaraisen ja tehokkaan puhdistuksen kaikenikäisille lapsille. Hitaampi tila sopii 3–6-vuotiaille ja nopeampi tila yli 6-vuotiaille lapsille.

Pakkaukseen sisältyy:
- Sonicare for Kids-runko Bluetoothilla
- 2 harjaspäätä: 1 normaalikokoinen ja 1 pienikokoinen
- Laturi
- 8 kpl tarroja

Tekniset tiedot:

Nopeus: Jopa 62 000 harjausliikettä minuutissa
iOS-yhteensopivuus: iPhone 4s tai uudempi/ iPad 3. sukupolvi tai uudempi iOS7-käyttöjärjestelmällä

Ikäsuositus: 3 vuotta +

Artikkelinro. 883357

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Paristot Litiumioniakku (sisältyy)