2B Baby

2B Baby Pesulaput Bambu 10-pack, Violetti

Öko-Tex
5 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Valitse väri: Violetti/Valkoinen
5 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

v28_Kampanj_CMS_500_BoB Blandade kampanjer  15%_FI.png

Käytä alekoodi BABYBOOM kassalla. Alennuskoodi koskee valikoituja tuotteita ja on voimassa 22.7. klo 11.00 asti. Ei yhdisttettävissä muihin alekoodeihin.

Tuotekuvaus

2B Baby -merkin pehmeästä bambusta valmistetut pesulaput, joissa on käytännöllinen lenkki ripustamiseen. Pakkaukseen sisältyy viisi valkoista ja viisi violettia pesulappua. Täydelliset sekä lapsen kylvettämiseen että vaipanvaihtoon.

– 10-pack.
– Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

– 100 % bambu.

Artikkelinro.  10229214

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali 100 % bambu.
Pituus (cm) 25
Leveys (cm) 25
Pesuohje 30°C

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa