Etsitkö syöttötuolia lapsellesi? Täältä löydät laajan valikoiman erimallisia ja turvallisia syöttötuoleja lasten ruokailuhetkiin. Valitse perheellesi sopiva syöttötuoli, joka voi olla esimerkiksi kokoontaitettava tai matkalle mukaan otettava tuoli. Lisäksi valikoimassamme on syöttötuolin pehmusteita sekä lisätarvikkeita, kuten turvakaaria ja tarjottimia.
35 tulosta.

Syöttötuolit:

Luo perheen yhteinen ruokahetki syöttötuolilla

Kun on aika opetella itsenäistä syömistä, on syöttötuolista lyömätön apu perheen pienimmälle. Syöttötuolissa istuessaan lapsesi saa rauhassa rauhoittua ruokailuhetkeen samalla, kun miellyttävä syöttötuoli tarjoaa turvallisen istumapaikan pienokaiselle. Yhteiset ruokahetket perheen kesken ovat ensiarvoisen tärkeitä, sillä silloin vauva kehittää sosiaalisia taitojaan ja opettelee pöytätapoja puhumattakaan uusiin makuelämyksiin tutustumisesta. Miksei siis perheen pieninkin saisi osallistua näihin hauskoihin hetkiin? Kasvavalle taaperolle on tärkeää tuntea kuuluvansa joukkoon, ja oma syöttötuoli pöydän ääressä on omiaan rohkaisemaan lastasi opettelemaan itsenäistä syömistä.

Tilaa turvalliset syöttötuolit sekä muut lastentarvikkeet vaivattomasti Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman kestäviä ja laadukkaita syöttötuoleja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Beemoo, BabyDan, BabyBjörn ja 2ME. Lisäksi valikoimaamme sisältyy rutkasti muita lastentarvikkeita – olipa hakusessa sitten lastenvaunut, turvakaukalo tai hoitopöytä, löydät ne kaikki meiltä. Haluamme myös varmistaa, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja saamaasi palveluun. Senpä vuoksi tarjoammekin sinulle hintatakuulla netin parhaat hinnat sekä 365 päivän avoimen kaupan.