Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime
Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime
Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime
Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime
Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime
Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime

Phil & Teds Poppy Syöttötuoli, Lime

99 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Phil & Teds -syöttötuoli, joka kasvaa lapsesi mukana. Tuoli muuntautuu vauvan syöttötuolista lapsen ruokailuistuimeksi lapsen kasvaessa. Turvallinen syöttötuoli on helppo puhdistaa ja käsitellä.

Poppy-syöttötuolissa on tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu. Syöttötuolissa on turvavaljaat, tarjotin sekä pehmeästä Aerocore-materiaalista valmistettu istuin. Aerocore on eristävää, allergiatestattua, vettä- sekä UV:ta hylkivää materiaalia, joka ei sisällä vahingollisia kemikaaleja. Tarjotin kestää konepesua ja sen voi helposti irrottaa ja kiinnittää.

Phil & Ted -tuotemerkin Poppy-syöttötuoli on saanut palkintoja Mother & Baby Australialta sekä The Bump USA:lta. Poppy-syöttötuoli sai toisen sijan, kun Mother & Baby Australia valitsivat kolme parasta syöttötuolia vuonna 2013. Mother & Baby testaavat tuotteet aina kolmessa eri kategoriassa: kotona todellisessa ympäristössä, kaupan ostotilanteessa ja tuotetietojen saatavuudessa netistä. The Bump USA valitsi Poppy-tuolin yhdeksi kolmesta parhaimmista markkinoiden syöttötuoleista: Poppy sopii mihin tahansa keittiöön eri väriensä ja säädettävän korkeutensa ansiosta.

Ikäsuositus:
Syöttötuoli: 6 kuukautta – 3 vuotta.
Ruokailutuoli: 5-vuotiaaksi saakka.

Maksimikuormitus 20 kg.

Mitat:
Korkeus: 98,4 cm.
Istuin: 34 x 31 x 33 cm.
Paino: 4 kg.

Materiaali: Metalli/Muovi.
Artikkelinro. 712826

Video

Tuotemerkki

Phil & Teds

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Phil & Tedsin lastentarvikkeita. Phil & Teds on uusiseelantilainen yritys, joka on saaavuttanut korkean suosion hyvin suunniteltujen ja laadukkaiden tuotteidensa ansiosta. Heidän valikoimaansa kuuluu mm. lastenvaunuja, matkasänkyjä ja kantoreppuja.

Katso lisää Phil & Teds »