Testivoittaja Ilmaiset toimituskulut
Flexa Syöttötuoli, Valkoinen/Pyökki
Flexa Syöttötuoli, Valkoinen/Pyökki
Flexa Syöttötuoli, Valkoinen/Pyökki
Flexa Syöttötuoli, Valkoinen/Pyökki

Flexa Syöttötuoli, Valkoinen/Pyökki

1 883,80 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Flexa Syöttötuoli, Valkoinen/Pyökki on syöttötuoli skandinaavisella designilla, joka on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana. Tuoli on ergonomisesti muotoiltu ja helppo puhdistaa. Jalkatukea voi säätää aina, kun lapsi kasvaa. Yhdistä tuoli Flexa Turvavaljaiden kanssa, jota käytetään, kun lapsi on on pienempi eikä osaa istua täysin itse.

Tuolinjalkoja voi säätää jokaisen jalan alaosassa olevien irroitettavien osien avulla. Halutessasi korkeamman tuolin, voit ostaa lisäksi Flexa Lyhyet Tuolinjalat Syöttötuoliin erikseen.

Syöttötuoli on palkittu sen designista ja se on voittanut kaksi designpalkintoa: Red Dot Design Award 2013 ja German Design Award 2014.

Mitat: K83,3 x S52,4 x L57,5 cm. Tuolin korkeutta voi säätää poistamalla tai lisäämällä jalkojen irroitettavat osat, 2 x 3,2 cm.

Korkeus istuinosa: 58 / 54,8 / 51,6 cm.

Materiaali: PP-muovi ja massiivipyökki.

Ikäsuositus: 0-5 vuotta+

Huom! Turvakaari ei sisälly tuotteeseen. Se myydään erikseen, katso lisätarvikkeet alla.

Väri: Valkoinen/Pyökki.
Artikkelinro. 401294

Tuotemerkki

Flexa

Flexa tuotemerkiltä löydät laajan valikoiman lastensänkyjä ja sänkytarvikkeita. Flexa on spesialisti skandinaavisessa designissa sekä lasten sisustuksen valmistamisessa. Kaikki tuotteet on turvallisesti muotoiltuja, ja ne mukautuvat lapsen kasvun mukana. Valikoimassa on pinnasänkyjä, juniorisänkyjä, sänkytarvikkeita, syöttötuoleja ja vuodetekstiilejä.

Katso lisää Flexa »