Childhome

Childhome Evolu One 80° Syöttötuoli 2-in-1, Natural Anthracite

Alekoodi Ilmaiset toimituskulut
8 JÄLJELLÄ
8 JÄLJELLÄ
219,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Saat 15 % alennusta tästä tuotteesta, kun tilaat valikoituja lastentarvikkeita vähintään 100 eurolla ja käytät alekoodin BABYWEEKS kassalla. Löydät tarjoukseen kuuluvat tuotteet tältä sivulta. Alennuskoodi toimii ainoastaan valikoitujen tuotteiden kokonaissumman ollessa yli 100 euroa. *Katso tarkat tarjousehdot täältä.

Tuotekuvaus

Childhomen uusi, pyörivä Evolu-syöttötuoli! Palkitussa tuolissa on käännettävä istuinosa, joten lasta voi syöttää kolmessa eri asennossa ilman, että tuolia täytyy siirtää. Se kääntyy 90 astetta myötä- tai vastapäivään. Tuolissa on erittäin vakaa ja kaatumaton muotoilu sekä viisipistevaljaat, jotka pitävät lapsen turvallisesti paikoillaan ruokailun ajan.

Syöttötuolissa on kaksi eri korkeutta (50 ja 75 cm), joiden ansiosta se sopii käytettäväksi joko tavallisen ruokapöydän tai lapsille mitoitetun pöydän ääressä. Erikseen myytävien lisäosien avulla jalkoja voi myös pidentää sopimaan 90 cm:n korkuiselle keittiösaarekkeelle. Lisävarusteina on saatavana lisäksi tarjotin ja turvakaari (myydään erikseen).

Mitat: 56 x 56 x 94 cm

Artikkelinro. 10096130

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Polypropeeni, Puu