Ilmaiset toimituskulut

Beemoo Care Syöttötuoli, Keltainen

155 €
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Beemoo Care Syöttötuoli, Keltainen on käytännöllinen ja leikkisä syöttötuoli, jossa on monia hienouksia. Istuinkorkeuden voi säätää kolmeen eri asentoon, jotta lapsi voi käyttää tuolia myös kasvaessaan. Istuinpehmusteessa on 5-pistevaljaat ja se on pehmustettu sekä helppo puhdistaa. Selkänojan voi kallistaa neljään eri asentoon, jotta lapsi voi levätä ruokailun jälkeen.

Syöttötuolissa on tarjotin, jonka voi säätää neljään eri asentoon ja sen päällä on irrotettava lautanen, joka on helppo puhdistaa ja tiskata aterian jälkeen. Myös jalkatuen voi säätää kolmeen eri asentoon. Syöttötuoli on kokoontaitettava, joten se on helppo säilyttää, kun sitä ei käytetä. Alla on kätevä säilytyskori, jossa voit pitää esim. kosteuspyyhkeitä tai lapsen leluja syönnin ajan.

Maksimikuormitus: 15 kg.

Materiaali: Muovi ja metalli.

Mitat: K107 x L56 x S75 cm.
Istuinleveys: 32 cm
Istuinsyvyys: 22 cm
Tarjotin: 60 x 32 cm.

Väri: Keltainen.

(Huom! Pakkauksessa lukee virheellisesti, että maksimikuormitus olisi 11 kg ja ikäsuositus korkeintaan 1 vuotta, mikä ei pidä paikkaansa.)
Artikkelinro. 511140

Tuotemerkki

Beemoo

Beemoo tajoaa käteviä, laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita aktiiviselle perheelle. Beemoon valikoimasta löydät esimerkiksi lastenvaunuja, babysittereitä, hyppykeinuja, lämpöpusseja ja matkasänkyjä. Beemoon tuotteet ovat hyvännäköisiä samalla, kun ne helpottavat toiminnallisuudellaan lapsiperheiden elämää.

Katso lisää Beemoo »