-18%
Yoomi Pullonlämmitin 140 ml
Yoomi Pullonlämmitin 140 ml

Yoomi Pullonlämmitin 140 ml

30,50 € 37,20 € Sinä säästät: 6,70 € (-18%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Yoomi Pullonlämmitin on ainutlaatuinen järjestelmä, joka sopii hyvin mukaan matkalle taikka iltapalalle. Laite lämmittää maidon tai vellin täysin ilman sähköä ainoastaan 60 sekunnissa. Juoma lämpeää 32-34 asteeseen, kun se kulkee pullotutin erityisen lämpöpatruunan läpi. Patruuna pysyy lämpimänä tunnin ajan ja sen voi ladata uudelleen noin 150 kertaa.

Tämän pakkauksen mukana tulee Yoomi 140ml tuttipullo ja lämpöpatruuna.

Lapsi ei voi koskaan satuttaa polttaa itseään Yoomi-lämmitetyllä ruoalla tai maidolla, sillä se lämpenee aina sopivan haaleaksi.

Yoomi-tuotteiden osat on valmistettu täysin ilman BPA:ta. Tuttipullossa on tavallista leveämpi aukko, jotta sen puhdistaminen onnistuu kätevästi, eikä se läikyttäisi. Pullotutissa on kuusi ilmaventtiiliä, jotta lapsi ei saisi ilmaa mahaansa juomisen yhteydessä. Pullotutti on iso ja leveä ja siinä on pehmeä, rintaa muistuttava muoto, jonka vuoksi pulloruokinta on helpompi yhdistää imettämiseen. Tilavuus: 140ml.

Yoomi-lämpöpatruunoissa on sisällä myrkytöntä suolaseosta, joka sisältää sinistä elintarvikeväriä ja hyvin kitkerää Bitrex-lisäainetta. Jos patruuna alkaa vuotaa, värjää se pullon sisällön siniseksi ja muuttaa sen kitkeränmakuiseksi, mutta ei myrkylliseksi. Näin vuodon huomaa nopeasti ja vaarattomasti, eikä vauvakaan enää halua jatkaa kitkeränmakuisen ruoan syömistä.

Yoomi-lämpöpatruunan voi ladata mikroaaltouunissa, keittämällä sitä 25 minuuttia kattilassa tai sähköisessä sterilisaattorissa. Patruunan sisällä neste muuttuu juoksevaksi ja vapauttaa kuulan. Kun patruunaa ravistaessa kuulee kuulan kalinan tietää, että se on tarpeeksi lämmin.

Lämpöpatruunaa ei pidä käyttää välittömästi, vaan sen pitää antaa levätä 75 minuuttia huoneenlämmössä tai 20 minuuttia kylmässä vedessä ennen kuin se voidaan käyttää.

Patruunan voi tämän jälkeen laittaa tuttipulloon ja aktivoida sen napin painalluksella. Odota 60 sekuntia ja voit alkaa käyttää tuttipulloa.

Lämpöpatruuna lämmittää tuttipullossa olevan nesteen täsmälleen 32-34 asteen lämpöiseksi ja se pysyy lämpimänä tunnin ajan.
Artikkelinro. 142194

Video