Twistshake

Twistshake Anti-Colic Tuttipullo 180 ml, Pearl Grey

7 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Valitse väri: Harmaa
7 JÄLJELLÄ
11,90 €

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Twistshaken tuttipullossa on koliikkia ehkäisevä TwistFlow-venttiili ja kätevä sekoitusverkko, joka estää vellin tai äidinmaidonkorvikkeen paakkuuntumisen. Tuttipullon venttiili mahdollistaa nesteen tasaisen virtauksen ja estää lasta nielemästä ilmaa.

Tuttipullon mukana toimitetaan näppärä jauhesäiliö, jonka avulla äidinmaidonkorvikkeen valmistus sujuu vaivattomasti missä vain. Säiliötä voi hyvin käyttää myös hedelmäpalojen, kasvistikkujen tai muiden pienten välipalojen säilytykseen.

Sekä tuttipullo että säiliö on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä polypropeenimuovista, joka ei sisällä bisfenoli A -yhdisteitä. Lämpöä eristävässä pullossa on erityisen leveä suuaukko, jonka ansiosta se on helppo pestä käytön jälkeen.

HUOM! Jos lämmität pullon mikroaaltouunissa, poista korkki ja kansi!

Artikkelinro.  10170025

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali Pullo: Polypropeeni
Tutti: Silikoni
Muut mitat 70 x 70 x 158 mm.

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa