Philips Avent

Philips Avent Anti-Colic Tuttipullot 2-pack 260 ml, Valkoinen

Alekoodi
Saatavilla pian
Saatavilla pian
17,90 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

FI_CMS_varumärke_produktvyn_PhilipsAvent.png

Saat 15 % alennusta tästä tuotteesta, kun tilaat valikoituja lastentarvikkeita vähintään 100 eurolla ja käytät alekoodin BABYWEEKS kassalla. Löydät tarjoukseen kuuluvat tuotteet tältä sivulta. Alennuskoodi toimii ainoastaan valikoitujen tuotteiden kokonaissumman ollessa yli 100 euroa. *Katso tarkat tarjousehdot täältä.

Tuotekuvaus

Näiden tuttipullojen on todistettu kliinisesti ehkäisevän koliikkia sekä pulloruokinnan yhteydessä mahdollisesti muodostuvia ongelmia.

Tuttipullojen venttiilit ehkäisevät koliikkia estämällä ilmaa päätymästä lapsen vatsaan. Kun lasta ruokkii tuttipullolla, sen pullotutin venttiili taittuu siten, että pulloon pääsee ilmaa. Näin pulloon ei muodostu tyhjiötä ja sen sisälle jää ilmaa sen sijaan, että se päätyisi lapsen vatsaan. Tämä auttaa tekemään tuttipullon käyttämisestä miellyttävää. Kilpailevan merkin koliikkia ehkäisevään tuttipulloon verrattuna nämä tuttipullot saavuttivat 60% paremman tuloksen kliinisessä testissä.

Pullotutin muotoilu tarjoaa lapselle tukevan otteen ja sen kuvioitu pinta estää pullotuttia painumasta kasaan, mikä tarjoaa jatkuvan ja mukavan ruokinnan. Pulloissa on vain vähän erillisiä osia, minkä ansiosta ne ovat vaivattomat koota. Tuttipullojen ainutlaatuisen muodon ansiosta niistä saa hyvän otteen joka suunnasta. Leveä kaula ja pyöristetyt reunat tekevät pulloista helpot puhdistaa, mikä tekee niistä myös hygienisemmät.

Tuttipulloihin voi yhdistää Philips Aventin rintapumppujen, pullojen ja mukien osia. Näin saat pulloja mukautettua juuri omiin käyttötarpeisiisi sopiviksi!

Tähän tuotteeseen sisältyy kaksi tuttipulloa, joiden tilavuus on 260 ml. Mukana tulevassa pullotutissa on hidas virtaus ja se soveltuu käytettäväksi yhden kuukauden iästä lähtien.

Artikkelinro. 883296

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Polypropyleeni, silikoni
Ei sisällä BPA-yhdisteitä
Muut mitat 260 ml
Paino (kg) 0,14