-23%
Herobility Hero Tuttipullo 340 ml, Sininen

Herobility Hero Tuttipullo 340 ml, Sininen

9,90 € 12,90 € Sinä säästät: 3 € (-23%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Hero on näppärä ja ergonomisesti muotoiltu tuttipullo Herobility-tuotemerkiltä. Pullotutti sopii erinomaisesti lapsen suuhun, tarjoaa luonnollisen otteen ja helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloruokintaan. Tuotteen ainutlaatuinen muotoilu estää ilmaa pääsemästä suuhun ja vähentää läikyttämisen riskiä. HeroTeat-pullotuttia on neljässä eri koossa, minkä ansiosta tuttipullon saa mukautumaan lapsen tarpeisiin. Tähän tuttipulloon sisältyy koon L pullotutti.

Herobilityn ainutlaatuinen sekoitinkansi muuntaa pullon käteväksi ravistimeksi ja pitää huolen siitä, ettei velliin jää paakkuja. Tuotteeseen sisältyy lisäksi ylimääräinen säiliö, jossa voi säilyttää velliä tai välipaloja.

Pullossa on kaksinkertainen anti-koliikki-ominaisuus, joka ehkäisee ilman nielemistä. Pullon leveä aukko tekee sen puhdistamisesta helppoa. Kahden ergonomisen otepintansa ansiosta lapsi saa helpon ja mukavan otteen pullosta.

Herobility noudattaa EU-standardia EN1400 eivätkä mitkään sen tuotteet sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.

Tilavuus: 340 ml.

Materiaali: Polypropeeni, silikoni.
Artikkelinro. 745629

Tuotemerkki

Herobility

Herobility valmistaa tuotteita, jotka helpottavat lapsiperheen arkea. Valikoimastamme löydät Herobilityn laadukkaat ja käytännölliset tutit, tuttipullot ja eväsrasiat. 

Katso lisää Herobility »