CherubBaby Pullo 240 ml 2-pack, Vaaleanpunainen

CherubBaby Pullo 240 ml 2-pack, Vaaleanpunainen

21,50 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

CherubBaby, Pullo 240 ml on fiksu tuttipullo CherubBabylta. CherubBabyn leveäkaulaiset pullot on valmistettu borosilikaattilasista, joka kestää yhtäkkisiä lämpötilanvaihteluita. Näissä leveäkaulaisissa pulloissa on ergonominen design, jonka ansiosta pullosta on helppo pitää kiinni, ja se on helppo täyttää sekä puhdistaa. CherubBabyn pullot toimivat koliikkia vastaan ja antavat ilman tulla pulloon sisään, kun lapsi juo siitä. Se vähentää tyhjiön rakentumista ja antaa lapselle mukavamman ruokailukokemuksen.

Pulloissa on värikäs, BPA-vapaa silikonikuori, jonka ansiosta lapsen on helpompi pidellä pulloa. Silikonikuoressa on myös väriävaihtava toiminto, mikä saa silikonin vaihtamaan väriä, kun pullossa oleva neste ylittää korkeimman suositellun lämpötilan, 42 astetta.

CherubBabyn leveäkaulaiset pullot ovat hyvä valinta sinulle ja lapsellesi niiden turvallisuuden ja ergonomisen muotoilun ansiosta.

Materiaali: Lasi
Väri: Vaaleanpunainen

Paketissa on kaksi pulloa.
Artikkelinro. 418076

Tuotemerkki

CherubBaby

CherubBaby on australialainen tuotemerkki, joka valmistaa turvallisia, innovatiivisia ja edullisia tuotteita lapsille ja vauvoille. Valikoimassa on muun muassa tuttipulloja, lusikoita ja ruokapusseja.

Katso lisää CherubBaby »