Babblarna

2B Baby Tuttipullo Kahvoilla Babblarna 180 ml, Sininen

Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Valitse väri: Sininen
Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Valvo tuotetta

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Ihana Babblarna-aiheinen, kahvallinen anti-koliikki tuttipullo 2B Baby -tuotemerkiltä. Tuttipullo on suunniteltu ehkäisemään koliikkivaivoja, jolloin vauvan vatsaan ei pääse siirtymään ylimääräistä ilmaa. Pullotutin ainutlaatuisen muotoilun ja ominaisuuksien ansiosta vauva voi imeä samalla luonnollisella tavalla kuin rintaruokinnassa.

Tuttipullo on kooltaan 180 ml ja sen kyljessä on mitta-asteikko helpottamassa annostelua. Pullon leveän kaulan ansiosta täyttäminen ja puhdistaminen on vaivatonta, ja puhdistettavia osia on vain muutama. Pullo on varustettu erinomaisesti muotoilluilla kahvoilla, joista pienten käsien on helppo pitää kiinni. Irrotettavat kahvat sopivat myös 2B Babyn 310 ml tuttipulloon.

Pullotutin aukon koko on small, joka sopii käytettäväksi ohuille nesteille kuten vedelle.

- Ei sisällä BPA-yhdisteitä
- EN 14350 -standardin mukainen
- Elintarvikekäyttöön hyväksytty

Ikäsuositus: 0–3 kuukautta.

Artikkelinro.  10103476

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali Polypropeeni (muovi)
Korkeus (cm) 17
Pituus (cm) 7,1
Tilavuus 180 ml
Leveys (cm) 12,3

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa