Philips Avent Mikrosterilisointipussit
Philips Avent Mikrosterilisointipussit
Philips Avent Mikrosterilisointipussit
Philips Avent Mikrosterilisointipussit

Philips Avent Mikrosterilisointipussit

13,90 €
3 JÄLJELLÄ Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Philips Aventin mikrohöyrysterilisointipussit ovat nopea, helppo ja tehokas tapa sterilisoida tuttipullot ja vauvanhoitotuotteet paikasta riippumatta vain 90 sekunnissa. Jokainen mikrohöyrysterilointipakkaus sisältää viisi erillistä pussia, joista jokaista voi käyttää enintään 20 kertaa. Voit siis steriloida tuttipulloja, rintapumppuja ja muita tarvikkeita yhdellä pakkauksella jopa 100 kertaa.

Jokaisessa pussissa on valintaruutu. Merkitsemällä ruudun voit seurata helposti ja nopeasti, kuinka monta kertaa jokaista pussia on käytetty.

Jokainen mikrohöyrysterilointipussi hävittää todistetusti 99,9 % bakteereista. Pussiin mahtuu kerrallaan kolme tuttipulloa.
Artikkelinro. 883349

Tuoteseloste

Muut mitat Pakkaus: 21,5 x 12,5 cm
Pussi: 27,8 x 21 cm

Tuotemerkki

Philips Avent

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Philips Aventint tuotteita. AVENT on jo vuodesta 1984 asti valmistanut tuotteita, jotka perustuvat laajoihin tutkimuksiin ja testeihin. Nyt, osana Philips AVENT konsernia, tulee AVENT jatkamaan innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä tulevaisuudessakin. Heidän innovatiiviset tuotteensa tekevät lasten syöttämisestä sekä lapsen turvallisuudesta ja terveydestä huolehtimisesta helpompaa.

Katso lisää Philips Avent »