-10%
Babblarna Paketti Astiasto & Ruokalappu
Babblarna Paketti Astiasto & Ruokalappu
Babblarna Paketti Astiasto & Ruokalappu

Babblarna Paketti Astiasto & Ruokalappu

Trustpilot
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Paketti, joka sisältää kaksi tuotetta suositusta Babblarna-sarjasta.Babblarna-melamiiniastiastoon sisältyy lautasia, aterimet ja muki. Babblarna-hahmoilla koristellut astiaston osat tekevät ruokahetkistä hauskempia. Astiaston sisältämät haarukka ja lusikka sopivat mainiosti pienin käsin tartuttaviksi. Syvässä lautasessa on kätevä imukuppi, jonka avulla ateriointi onnistuu vähemmällä sotkulla. Kata pöytä Babblarna-astiastolla ja tee ruokailusta yhtä juhlaa!

Astiasto on valmistettu kestävästä melamiinista, jolla on korkea vastustuskyky naarmuja ja muita vahinkoja vastaan. Astiasto ei sisällä BPA-yhdisteitä.

Mitat:
Lautanen: 21,5 cm.
Aterimet: 14 cm.
Syvä lautanen: 15,5 cm.

Materiaali: Melamiini.

Kuvio: Babblarna.Suloinen ruokalappu, jossa on hauska Babblarna-hahmojen kuva. Ruokalapussa on pieni tasku. Babblarna-ruokalappu kiinnitetään niskassa olevan tarranauhakiinnityksen avulla. Ruokalappu on helppo pitää puhtaana.

Tee ruokailuhetkistä hauskempia Babblarnan kanssa!

Ikäsuositus: 0 kuukautta +.

Mitat: 23 x 26 cm.

Materiaali: Muovi (ei sisällä PVC:tä).
Artikkelinro. 903250

Tuotemerkki

Babblarna

Värikkäistä Babblarna-hahmoista on tullut hitti niin lasten kuin vanhempienkin keskuudessa. Babblarna-hahmot tekevät kielen kehityksestä leikkiä, minkä ansiosta nämä rakastetut hahmot ovat löytäneet tiensä jokaiseen lapsiperheeseen. Babblarna-pehmolelu valittiin jopa vuoden 2015 leluksi Ruotsissa. Meiltä löydät ihastuttavat Babblarna-lelut, pehmolelut, lastenkirjat ja melamiiniastiat.

Katso lisää Babblarna »

Arvostelut

Trustpilot