NUK First Choice Nokkamuki 150 ml, Beige

NUK First Choice Nokkamuki 150 ml, Beige

11,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

NUK First Choice -nokkamuki on tilava ja tyylikäs nokkamuki, joka helpottaa itsenäisen juomisen opettelua. Nokkamukin nokka on valmistettu kestävästä termoplastisesta elastomeeristä, joka on kumimaista kestomuovia. Nokkamukissa on ergonomiset kahvat, joissa on pitävä tarttumapinta, joten lapsi saa hyvän otteen mukista.

Nokkamuksissa oleva NUKin Anti-Colic Air System -vakuumitila estää lasta nielemästä ilmaa auttaen ehkäisemään vauvan koliikkia.

Juomanokka on pehmeä ja kestää hyvin pureskelua. Mukin suuaukko on leveä ja siinä on pitävät kierteet, joilla juomanokka kiinnitetään mukiin. Nokan muotoilu mahdollistaa kosteuden luonnollisen haihtumisen. Nokkamukin kaikki osat on helppo irrottaa toisistaan ja pestä. Nokkamuki kestää myös pakastusta.

Yhteensopiva muiden NUK First Choice -tuotteiden kanssa.

Ikäsuositus: 6 kk +.

Tilavuus: 150 ml.

Materiaali: Termoplastinen elastomeeri (TPE), polupropyleeni. Ei sisällä bisfenoleenejä, ftalaatteja tai PVC-yhdisteitä.

Väri: Beige.
Artikkelinro. 712544

Tuotemerkki

NUK

Jollyroomista löydät laajan valikoiman NUK:in tuotteita. NUK:in valikoimaan kuuluu erilaisia lastentarvikkeita, kuten tuttipulloja, tutteja, kylpytarvikkeita, hygieniatuotteita jne. Kaikissa NUK:in tuteissa on ainutlaatuinen NUK muotoilu, joka helpottaa vauvan suun kehitystä.

Katso lisää NUK »