Ruuvattavat turvaportit

Tee kodistasi lapsiturvallinen turvaportin avulla. Meillä on suuri valikoima turvaportteja, jotka suojaavat lasta kotona monissa eri paikoissa, kuten portaissa, oviaukoissa ja takan edessä. Lisäksi turvaporttia voi käyttää kätevänä huoneenjakajana. Täältä löydät ruuvattavat turvaportit kaikkien lapsiperheiden tarpeisiin!
30 tulosta.

Lasten turvaportti auttaa luomaan turvallisen kasvuympäristön

Etenkin taaperoikäistä tenavaa on toisinaan vaikeaa saada pysähtymään, lapsilla kun on taipumus nähdä kodin huoneet loputtomana seikkailuratana ja tutkimusmatkojen kehtona. Silloin, kun et ehdi seurata lapsesi jokaista liikettä kotioloissa, ovat lapsiportti tai turvaportit erinomainen apu lapsiturvallisen kodin luomisessa. Yksinkertaisesti ruuveilla asennettavat turvaportit on helppo kiinnittää ovenkarmeihin, portaiden juureen tai esteeksi esimerkiksi takan eteen.

Portti on suunniteltu estämään lapsen pääsy sellaisiin paikkoihin, jotka voivat olla vaarallisia ilman aikuisen valvontaa. Ei siis huolta, jos kodissanne on portaat – lapsiportti estää lapsesi pääsyn portaisiin ilman sinun valvontaasi! Mikä parasta, portista on helppo rakentaa leikkikehä lisäpalojen avulla. Tilanjakajana portti varmistaa, että lapsellasi on turvallinen leikkiympäristö samalla, kun saat hoitaa kodin askareet kuntoon rauhassa ja ilman huolta.

Lapsiportit sekä useat muut tuotteet lapsiperheille Jollyroomilta

Haluamme Jollyroomilla tarjota asiakkaillemme vain laadukkaita tuotteita. Senpä vuoksi valikoimassamme onkin turvaportteja vain tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Beemoo ja BabyDan. Nettisivuillamme on lisäksi edustettuna moni muu tuoteryhmä, kuten imetystyynyt ja sitterit sekä auton varusteet, kuten turvaistuin ja turvakaukalo. Lähde siis ihastumaan sivustomme saloihin ja valitse ostoskoriisi omat suosikkisi.

Meille Jollyroomilla on tärkeää, että lapsiperheet voivat luottaa yhtiömme palveluihin ja tarjottujen tavaramerkkien laatuun. Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan.