Ilmaiset toimituskulut -23%
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE
Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE

Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE

109,90 € 142,10 € Sinä säästät: 32,20 € (-23%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Beemoo Safe Turvatuotepaketti DELUXE on täydellinen setti, jonka avulla sinä ja perheesi voitte tuntea olonne turvalliseksi kotona. Turvatuotepaketti sisältää Beemoo Safe pistokesuojia, kulmasuojia, kaappilukkoja, liukuesteitä, ovistoppareita, Kodin Turvallisuus -starttipaketin sekä turvaportin, jota voi käyttää myös huoneenjakajana ja leikkikehänä.

Beemoo Safe Pistokesuoja, 6-pack on setti, joka sisältää 6 pistokesuojaa ja turva-avaimen. Pistokesuojan avulla estät lapsen pääsyn liian lähelle pistoketta. Luo turvallisempi, lapsiturvallinen kotiympäristö pistokesuojan avulla. Fiksun turva-avaimen ansiosta sinun on vanhempana helppo päästä pistokkeeseen käsiksi.

Materiaali: Muovi.
Väri: Valkoinen.

Beemoo Safe Kulmasuoja, 4-pack on setti, jossa on 4 kulmasuojaa pehmeästä muovista. Kulmasuoja on hyvä laittaa esim. pöydänkulmiin, jotta pienet eivät juokse pää edellä terävään kulmaan. Kulmasuojat on helppo kiinnittää pienillä tarralapuilla.

Materiaali: Muovi.

Beemoo Safe Kaappilukko 2-pack on turvalukko, jonka voit laittaa esim. keittiön kaappeihin tai laatikoihin, jotta perheen pienet eivät pääse avamaan niitä. Lukko estää lapsen sormia jäämästä kaapinovien ja laatikoiden väliin. Kaapilukko on helppo asentaa, sillä siihen ei tarvita ruuveja tai työkaluja.

Materiaali: Muovi.
Väri: Valkoinen.

Beemoo Safe Kaappilukko, Slider on kaappilukko, joka pitää kaapin ovet kiinni. Kaapilukon avulla estät pienten käsien joutumisen ovien väliin ja posliiniastioiden tippumisen kaapista, kun lapsi on tutkimusretkillään. Beemoo Safe Kaappilukko on todella helppo kiinnittää ja irrottaa liukunapin avulla, mutta se on helppoa vain aikuisille!

Materiaali: Muovi.
Väri: Valkoinen.

Beemoo Safe Kaappilukko Kulmakaappiin, 2-pack on turvalukko, joka kiinnitetään esim. keittiön kaappeihin tai laatikoihin, jotta pienet eivät pääse avaamaan niitä. Kaappilukot estävät lapsen pienten sormien jäämisen ovien ja laatikoiden väliin. Kaappilukko on helppo asentaa, sillä siihen ei tarvita työkaluja tai ruuveja.

Materiaali: Muovi.
Väri: Valkoinen.

Beemoo Safe Liukueste on setti, jossa on liukuestenauhoja, jotka voit kiinnittää suihkun tai ammeen lattiaan. Nämä liukuestenauhat estävät liukastumista suihkussa ja tekevät kodistasi lapsiturvallisen.

Paketissa on 12 kpl nauhoja.

Mitat: 20 x 2 cm.

Beemoo Safe Ovistoppari, 2-pack on setti, joka sisältää kaksi ovistopparia. Ne estävät pienten sormien jäämisen oven väliin. Ovistoppari pysäyttää oven niin, ettei se suljeudu kokonaan. Ovisuoja laitetaan oven ulkoreunaan, jossa se suojaa pieniä käsiä.

Materiaali: Muovi/kumi.
Väri: Valkoinen.

Beemoo Safe Starttipaketti, Kodin Turvallisuus sisältää kaiken mitä tarvitset tehdäksesi kodista turvallisen lapselle. Setti sisältää kaappilukon kulmakaappiin, kaappiesteen esim. keittiökaappiin, kulmasuojan, ovistopparin, pistokesuojan, monitoimisuojan kulmiin ja kaappeihin, wc-istuimen kansisuojan ja turvanupit hellaan. Näiden kodin turvallisuustuotteiden avulla luot turvallisen kotiympäristön lapsellesi.

- Kaapilukko kulmakaappiin
- Kaappieste esim. keittiökaappiin
- Kulmasuoja
- Ovistoppari
- Pistokesuoja
- Monitoimisuoja kulmiin ja kaappeihin
- Wc-istuimen kansisuoja
- Turvanupit hellaan

Materiaali: Muovi.

Beemoo Safe Huoneenjakaja 5, Valkoinen on turvallinen ja helppokäyttöinen turvaportti, joka pitää lapsesi turvallisella etäisyydellä takasta tai grillistä. Portissa on viisi osaa, joista yksi on ovi sekä neljä seinäkiinnikettä.

Portti on helppo käsitellä, ja voit itse päättää, mihin kohtaan haluat portin aukon. Portin ovi on lapsiturvallinen, mutta se on samalla aikuisen helppo avata yhdellä kädellä. Mukana tulee neljä seinäkiinnikettä sekä ruuvit, joiden avulla portti on kiinni seinässä vakaasti.
Huoneenjakajaa voi käyttää useissa eri paikoissa kotona, kuten leveissä oviaukoissa ja takan tai grillin edessä riippumatta siitä, onko kyseessä suora tila vai kulma. Pienempiin tiloihin voi yhden osan ottaa pois. Kaikki osat muotoutuvat toivomusten mukaan, jotka sitten lukitset paikalleen ruuvaamalla liitoksia. Portti tulee laittaa 75 cm etäisyydelle takasta, jottei se kuumene ja jottei lapsesi ylety takkaan portin säleikön läpi.

Korkeus: 75 cm.
Neljän tavallisen osan leveys: 58 cm.
Oviosan leveys: 60 cm.
Oviaukon leveys: 42,5 cm.
Seinäkiinnikeosan leveys: 11 cm.
Artikkelinro. 901289

Tuotemerkki

Beemoo

Beemoo tarjoaa näppäriä ja laadukkaita tuotteita aktiiviselle perheelle. Heidän valikoimastaan löydät esimerkiksi lastenvaunuja, babysittereitä, hyppykeinuja, lämpöpusseja ja matkasänkyjä. Beemoon tyylikkäät tuotteet helpottavat toiminnallisuudellaan lapsiperheiden elämää.

Katso lisää Beemoo »