Philips Avent

Philips Avent SCD725 DECT Itkuhälytin, Sininen

Ilmaiset toimituskulut
6 JÄLJELLÄ
6 JÄLJELLÄ
149,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Philips Aventin SCD725-itkuhälytin käyttää DECT-teknologiaa (Digital enhanced cordless telecommunications), joka estää muista itkuhälyttimistä, langattomista puhelimista tai matkapuhelimista aiheutuvat häiriöt. Turvallinen, salaustekniikalla suojattu yhteys takaa yksityisyyden, joten vain sinä kuulet oman lapsesi äänen.

Vanhemman yksikkö hälyttää, kun laite on kantoalueen ulkopuolella ja kun virta on vähissä. Valot aktivoituvat vauvan huoneen äänitason mukaan, vaikka vanhemman yksikkö olisi mykistetty. Näin voit aina varmistaa yhteyden lapseesi.

Itkuhälyttimen kantavuus on jopa 330 m ulkona ja 50 m sisätiloissa. Siinä on kaksisuuntainen kommunikaatio, lämpötilasensori, yövalo ja valmiiksi asennettua kehtolauluja, jotka rauhoittavat lasta. Erityinen yötila vaimentaa äänenvoimakkuutta ja näytönkirkkautta. Vanhempainyksikköä voi käyttää langattomasti, ja sitä on helppo kantaa vyöpidikkeen tai mukana tulevan kaulanauhan avulla. Lataus käy kätevästi latausaseman avulla. Ainutlaatuinen energiaa säästävä Smart ECO -tila pienentää automaattisesti lähetystehoa ja pidentää akunkestoa. Mitä lähempänä lasta olet, sitä vähemmän yhteystehoa tarvitaan.

Automaattinen kanavanvalinta: kyllä
Taajuuskaista: DECT
Äänenvoimakkuuden säätö: kyllä
Tarvikkeet: 2 kpl verkkoadaptereja, pikakäynnistysopas, käyttöopas, kaulanauha, latausasema

Säilytyslämpötila: 10–40 C°

Artikkelinro. 883353

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Paristot Vanhempainyksikkö: 2 kpl AA-paristoja (sisältyy)
Vauvayksikkö: 4 kpl AA-paristoja (ei sisälly)