-34%
BabyBjörn Pottatuoli, Harmaa
BabyBjörn Pottatuoli, Harmaa
BabyBjörn Pottatuoli, Harmaa
BabyBjörn Pottatuoli, Harmaa
BabyBjörn Pottatuoli, Harmaa

BabyBjörn Pottatuoli, Harmaa

29,90 € 45,30 € Sinä säästät: 15,40 € (-34%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

BabyBjörn-pottatuoli auttaa lasta siirtymään vaippavaiheesta potalle. Pottatuoli pysyy vakaasti paikallaan lattialla. Korkea selkänoja ja pyöreät, ergonomiset muodot takaavat parhaan istumamukavuuden, myös pidemmissä istunnoissa. Sisäpotta on helppo tyhjentää ja puhdistaa ja roiskesuoja estää sotkut.

Tukeva ja mukava:
Lapsen on mukavaa istua ergonomisella pottaistuimella. Istuimessa on korkeat käsinojat sekä selkänoja, joiden ansiosta siinä istuu miellyttävästi ja tukevasti.

Harkittu muotoilu:
Potan sisäreunat ovat pyöristetyt, jotta ne eivät hiertäisi ihoa vasten. Istuimessa ei myöskään ole teräviä reunoja. Potta jättää mukavasti tilaa jaloille, minkä ansiosta lapsen on helppoa istua potalle ja nousta siitä ylös. Pohjan kumilistan ansiosta istuin pysyy hyvin paikoillaan lattialla.

Helppo pitää puhtaana:
Pottaistuimen roiskesuoja pitää huolen siitä, ettei potan sisältö pääse roiskumaan ulos. Irrotettava sisäpotta on vaivaton tyhjentää ja puhdistaa. Sinun ei tarvitse kuin nostaa se pois roiskesuojan alla olevan kädensijan avulla tyhjennettäväksi ja puhtaaksi pyyhittäväksi tai juoksevan veden alla huuhdeltavaksi. Sisä- ja ulkopotan pinnat ovat sileät eikä niissä ole ikäviä kulmia, joihin likaa pääsisi kertymään.

Testatut ja turvalliset materiaalit:
Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeet täyttävät muovituotteille asetetut edellytykset niin Euroopassa kuin USA:ssa. Tämä tarkoittaa sitä, että muovimateriaalia testataan jatkuvasti bisfenoli A:n ja terveydelle haitallisten aineiden varalta. Se on myös elintarvikekäyttöön hyväksyttyä.

Ikäsuositus: Potta- ja vessaharjoitteluikä riippuu täysin lapsesta ja on vaikea suositella tarkkaa ikää potan käyttöönottamiselle. Smart-pottaa voidaan käyttää silloin, kun lapsi tuntee olevansa valmis potalle.

Mitat: 36 x 35 x 31,5 cm.
Paino: 900 g.

Materiaali: PP, TPE.
Hoito-ohje: Potta on helppo pitää puhtaana irrotettavan sisäpotan avulla. Nosta sisäpotta pois kantokahvan avulla, tyhjennä se ja pyyhi se puhtaaksi tai huuhtele se juoksevassa vedessä.
Artikkelinro. 115456

Video

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »