BabyBjörn

BabyBjörn Korokejakkara, Harmaa

Trustpilot
-31%
Loppu varastosta
Loppu varastosta
18,90 € 27,40 € Sinä säästät: 8,50 € (-31%)
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Vakaan BabyBjörn-korokejakkaran avulla lapsi yltää helposti WC-istuimelle tai käsienpesualtaalle. Jakkaran liukuesteen ansiosta lapsi seisoo sen päällä tukevasti ja pohjan kumilista pitää jakkaran tukevasti paikallaan lattialla.

Liukuesteet:
Jakkarassa on liukumaton kumimatto, jonka päällä lapsi seisoo tukevasti silloinkin, kun jalkapohjat ovat märät. Pohjan kumilistojen ansiosta jakkara ei pääse liukumaan lattialla. Jakkaran muotoilu tekee siitä tukevan ja turvallisen käytössä.

Kevyt ja helppo liikutella:
Jakkara on painoltaan kevyt, joten lapsen on helppo siirtää sitä itse paikasta toiseen. Siitä saa helposti otteen, joten sitä saa kannettua näppärästi huoneesta toiseen. Jakkara vie vain vähän tilaa.

Helppo pitää puhtaana:
Jakkara on vaivaton pitää puhtaana. Sen voi pyyhkiä kostealla liinalla tai huuhdella juoksevassa vedessä. Jakkarassa on pyöristetyt muodot, mikä helpottaa puhtaanapitoa.

Testatut ja turvalliset materiaalit:
Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeet täyttävät muovituotteille asetetut edellytykset niin Euroopassa kuin USA:ssa. Tämä tarkoittaa sitä, että muovimateriaalia testataan jatkuvasti bisfenoli A:n ja terveydelle haitallisten aineiden varalta. Se on myös elintarvikekäyttöön hyväksyttyä.

Mitat: 35 x 24 x 15 cm.
Paino: 550 g.

Materiaali: Kierrätettävä polypropeeni (PP).
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla tai huuhtele juoksevassa vedessä.

Artikkelinro. 115454

Asiakkaiden kuvat

Video

Arvostelut

Trustpilot