Thule Sapling Elite Kantoreppu Slate/Cobalt + Sadesuoja
Thule Sapling Elite Kantoreppu Slate/Cobalt + Sadesuoja
Thule Sapling Elite Kantoreppu Slate/Cobalt + Sadesuoja
Zoom

Thule

Thule Sapling Elite Kantoreppu Slate/Cobalt + Sadesuoja

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
299,80 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Thule Kantoreppu Sapling Elite on kantoreppu, jonka avulla voit kantaa lasta selässäsi kävelyllä ja vaelluksella. Sen avulla molempien olo on mukava koko reissun ajan ja se istuu hyvin selkään helpon selkäosan pituuden säädön sekä lantiovyön avulla. Tämän avulla kantajaa voi vaihdella ilman hankaluuksia.

Kantorepussa on tasku nesteille sekä suuri lokero helppoa tavaroiden organisointia varten, johon mahtuu kaikki oleellinen. Lisäksi kantorepussa on selkäreppu, jonka voi irrottaa kantorepusta. Lantiovyössä on kaksi tilavaa, vetoketjullista taskua, joissa voit säilyttää tärkeät tavarat käden ulottuvilla. Sinne voit laittaa esim. mukana tulevan pienen peilin, jonka avulla voit pitää lastasi silmällä.

Kantorepun painopistettä voi säätää vakautusremmeillä, joiden avulla lapsi on lähempänä vanhempaa, mikä tekee kantamisesta mukavampaa. Kantorepussa on selkäpaneeli, joka antaa tukea lapselle ja joka hengittää niin, että lapsen selkä pysyy viileänä. Ergonominen istuin on plyysiä, jalkatuki on irrotettava ja aurinkosuojan voi avata, joka suojaa lasta auringon säteiltä.

Thule Sadesuoja Kantoreppuun Sapling, Blue on sadesuoja Thule Sapling -kantoreppuun. Suoja pitää sateen poissa lapsestasi ja vie vain vähän tilaa kokoon taitettuna.

Suojassa on läpinäkyvät sivuikkunat ja etuikkuna, joka antaa 360 asteen suojan niin sadetta kuin tuulta vastaan.

Suoja on valmistettu 70 denin ripstop-nylonista ja siinä on vedenpitävä polyuretaanipäällyste sekä hitsatut saumat. Se on tehty kestävästä materiaalista, joka pitää veden poissa.

Takaosan logo on heijastinmateriaalia, jonka avulla sinä ja lapsesi näytte paremmin hämärässä.

Klikkaa yksittäisiä tuotteita saadaksesi lisätietoa.

Artikkelinro. 902316