-18%
Oeko-Tex
Britax Kantoreppu, Musta
Britax Kantoreppu, Musta
Britax Kantoreppu, Musta

Britax Kantoreppu, Musta

88,50 € 108,40 € Sinä säästät: 19,90 € (-18%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Britax-rintarepussa voit tutustuttaa lapsesi turvallisesti ja kevyesti maailmaan. Vauvaa voi kantaa joko kasvot eteenpäin, jotta hän voi tutkia maailmaa tai kohti sinua, jos lapsi tarvitsee hieman läheisyyttä. Tämä tuote täyttää Öko-Tex® 100 –standardin vaatimukset.

Uudessa rintarepussa on Britaxin CarryLong-järjestelmä, jonka olkapehmusteet ja vyötäröhihna jakavat painon tasaisesti niin olkapäille, selälle kuin lantiollekin. Valjaita voi säätää yhdellä kädellä ja ne puetaan näppärästi pään yli.

Vauvan päätukea voi säätää, jotta niska ei vahingossakaan repsahda. Pehmustetut jalkalenkit jalka-aukot ja –lenkit varmistavat, ettei rintareppu hierrä jalkoja. Ne myös lisäävät 3,5-5kg:n painoisten vauvojen turvallisuutta. Hieman suuremmille vauvoille, 3,5-6kg, tarkoitettu irrotettava vauvatuki tekee istuma-asennosta luonnollisemman. Pakettiin kuuluu vauvatuen lisäksi myös kauluri.

Päällinen valmistettu polyesterista (100%) ja vuori polyesterista, 65%, sekä puuvillasta, 35%.

Väri: Musta.
Artikkelinro. 119943

Video

You must have Adobe Flash Player installed to view this video.

Tuotemerkki

Britax

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Britaxin turvaistuimia ja lastenvaunuja. Britax tarjoaa tuotteita, joihin voi luottaa! Britaxin tuotteissa yhdistyy uusin tekniikka, parhain mahdollinen mukavuus sekä optimaalinen käyttöystävällisyys.

Katso lisää Britax »